středa 16. září 2020

▲ SCRAP PÁRTY: zase začínáme ▲ HALLOWEEN u tebe doma ▲ v NOVINKÁCH jsou abecedy, razítka, šablony a tak ▲ SLEVA na září ▲

HALLOWEEN BUDE!

Tak tohle je bomba. Minulý rok se po téhle kolekci jenom zaprášilo a pak už byla beznadějně vyprodaná. A v CRATE PAPER si řekli, že nám všem udělají radost a vyrobí ji celou znova! A tak je tu HEY PUMPKIN. Zase. Nenech si ji utéct.

NEJKRÁSNĚJŠÍ STRAŠIDELNÁ KOLEKCE 


ZAČÁTEK SCRAP PÁRTY

V ZÁŘÍ opět startujeme naši pravidelnou měsíční SCRAP PÁRTY! Strávíme večer společním tvořením na zadání, které bude až do poslední chvilky tajné. Užij si schvíle se Papero amo holkama a ZAPIŠ SE na události, ať ti něco neunikne. Pro účast na párty stačí být členem skupiny RODINA PAPERO AMO.

DEJ TOMU LESK!

Občas chybí našim výrobkům poslední detail k té největší dokonalosti. A víš, co to může být? Třeba právě troška lesku s SHIMMER PEN od Nuvo. U těchto božích glittrových štětců máme i video o tom, jak se používají. Rozšiř si arzenál!

BUDEŠ SE TAKY TŘPITIT? >>

SLEVA NA ZÁŘÍ

Pěkné slevičky jsme si pro tebe připravili! Až do neděle to máš na vybrané zářijové samolepky, výseky nebo chipboardové ozdoby. I babí léto potřebuje scrapnout!

KRÁSA STŘÍDÁ NÁDHERU >>

1 komentář:

  1. Tak to je teda škoda, že píši až po haloweenu, protože zrovna takovéto slevy bych moc ráda využila, škoda, tak snad někdy jindy :) Nicméně, pokud bys chtěla takovéhle podobné "slevy", které prakticky "nikdy nekončí" mrkni se na stránky mujletak , protože tam mají veliké množství slev na prakticky cokoliv!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover