úterý 22. září 2020

Kapsové stránky z kitu / ANNIE

Krásný podzimní den. V dnešním příspěvku mám pro tebe celkem čerstvou inspiraci z aktuálního my life kitu. Na Moravě bylo tento víkend naprosto nádherně, babí léto se vším všudy. Bylo jasné, že fotky z minulých let musí počkat a že ten boží podzimní kit prostě potřebuju mít v letošním albu.


Musím říct, že tento kit se Lucce opravdu povedl. Jo, říkám to tu asi docela často, ale když nám Lucka posílala pár sneak peeku, úplně jsem se zamilovala. Hlavně teda do těch kartiček, co vypadají jako fotky, uaaa. Mimochodem, ty zůstaly zatím netknuté a syslím si je na nějaké albíčko, třeba podobné jako nedávno ukazovala na blogu Alča.


Dneska pro tebe mám dvě stránky do PLka, ,a jak už jsem zmiňovala, jsou z výletu, který jsme podnikli tuto sobotu.


Vyšlápli jsme si na zříceninu hradu Cimburk a po cestě se zastavili na vyhlídce, které se říká Kazatelna. Naposledy jsem tam byla ještě jako teenager. No těch 16 let už to asi bude, ha. Vzali jsme se s sebou i Charlieho a ten teda ťapkal statečně, ale u cíle to zapíchl a v momentě si chrupkal v pilinách. No z těch jeho chlupů to šlo pěkně blbě. 


Na obě stránky jsem použila kartičky s barevnými flíčky. Připomínaly mi kopečky, trošku jako mapu naší trasy. Vytáhla jsem razítka z kolekce Z lesa a použila razítko hradu, (jakože Cimburk), stromečků (jakože tamní lesy) a otisky bot. Doplnila jsem jen černou přerušovanou čáru. Ta práce s minipidi razítky mě moc bavila. Chtěla jsem je použít i na fotky, ale ouha, mám doma jen Versafine a ten se z fotky smazává. Který inkoust bys doporučila? Musím si u holek hned objednat Archival.

Fotek jsem měla z celého dne požehnaně, vytvořila jsem si proto koláž a pro zjemnění jsem ji překryla vellumem, který jsem dozdobila výsekem týdne a přidala pár větviček. 



Odklápěčky jsou druhý způsob, jak vměstnat více fotek na projekt a vlastně i textu. Na stránkách mám další dvě. Vždycky jsem je zajistila malou sponečkou a dozdobila nálepkami z kitu.



Zdobení jsem moc nepřeháněla, sem tam pár větviček a nápisů. Na jednu kartičku jsem si přichytila washinou stéblo trávy, která tam rostla všude kolem. Inspirovala mě Adél, která ve svém Pl ozdobila kartičku podobně.



To je ode mě vše. Užij si posledních pár teplých slunečních dní a nenech se otrávit tím, co se děje kolem. 


11 komentářů:

  1. Jeeeej Annie to je krasne ♥ nadherne stranky - to vellum, ta odklapacka, ta trava ... och super ♥ tesim sa na viac PL stranok lebo ich mas uzasne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Je to paráda, ty detaily - razítka, tráva - jsou kouzelný!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani děkuju moc. vždycky se snažím, aby na stránce byl ještě nějaký prvek, který ji obzvláštní. Aby to to nebyly jen kartičky zasunuté do kapes- i když i to se počitá😂

      Vymazat
  3. Annie, stránky jsou nádherné. Nejvíce mě dostala ta úvodní s razítkováním.
    To je skvělý nápad. 👍😘

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné stránky, Ani, no a ten nápad s razítky! 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj děkuju, úplně k tomu volaly a jak jsou malinké tak se s nimi krásně pracuje

      Vymazat
  5. Krásné stránky, moc se mi líbí to ,, značení trasy,, a ta tráva vypadá skvěle ❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné stránky a Charlie, to je taková láska! 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Adel. Je to bobiš, ale nemysli si, taky mě někdy dokáže naštvat. I když ty jeho oči.. moc dlouho mi to naštvání nevydrží😂

      Vymazat

Pin It button on image hover