pátek 9. dubna 2021

Stránka 8,5x11 z kitu / LEONA

kit Už kvetou / duben 2021

Ahoj! Máte doma nový page kit Už kvetou? Doufám, že ano, protože je prostě nádherný! Krásné papíry z kolekce CARE FREE od Heidi Swapp a k tomu úžasný materiál od Lucky Šindelkové. A holky už vám i spoustu inspirace tento týden ukázaly, tu  nebo tady 


Z kitu jsem zatím slepila 8,5 x 11 stránku právě z minulého týdne, kdy jsme si s dětmi užívali u prarodičů na zahradě. Babička sadila nějaké bylinky a kluci se museli samozřejmě přidat.

Základ stránky tvoří kraftová čtvrtka (tu také naleznete v kitu). A dále jsem si z několika papírů nařezala proužky.

Měla jsem vytisknuté tři čtvercové fotky, které jsem chtěla použít úplně jinak. Ale věci nikdy nedopadnou tak, jak plánuju. Takže jsem je nakonec nalepila k proužkům papíru cik cak a jednu přímo na proužek. Fotky jsme podlepila 3d lepicí páskou a stejně tak spodní proužek.

A pak přišlo na řadu zdobení. Z kitu jsem vytáhla velký nápis jaro a doplnila jej malou zelenou abecedou z kitu.

Zbytek zdobení jsou výseky kytiček, puntíky, pár ladících samolepek, motýlci a nápisy. Na jeden proužek jsem nalepila vellum s vytištěným textem.

Na závěr jsem ve třech místech prošila papíry bavlnkou.

A je hotovo! Moje první letošní jarní stránka. A samozřejmě jsem špatně natiskla rok! Ale už to tak nechám, v albu to bude zřejmé.

Budu se těšit i na vaši kitovou inspiraci a přeji vám všem krásné jarní dny!

Leona

2 komentáře:

  1. Leonko, moc krásná stránka ❤️ Taky mám v plánu zdokumentovat naše sázení zeleniny a použít tenhle boží kit, ale nevím, jestli to stihnu, zatím u nás pořád sneží a mrzne 😅

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká stránka, moc se mi líbí barevnost i kompozice:)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover