úterý 13. dubna 2021

Velikonoce na Malé Skále / MIRKA

 kit Už kvetou / duben 2021

Dubnový kit Už kvetou byl u mě láska na první pohled hned, jak jsem ho viděla u holek v e-shopu, ale po rozbalení pizza krabice (balíčku) jsem skoro padla na zadek. Nevím, jak je to možné, ale naživo je ještě mnohem krásnější! Ta barevná kombinace je prostě boží!



Cítila jsem se jak na počátcích svého scrapování a bála jsem se do něj vůbec střihnout, co když to pokazím? No ale nakonec jsem střihnout musela, že jo, aby nebyla dnes na blogu díra a tady teda je první moje stránka z kitu.



Nevím, jak u vás, ale tady na severu je letos jaro takové všelijaké a pořádné teploučké jarní dny nějak ne a ne přijít. Ale nenechala jsem se tím zastrašit a scrapla jsem si jeden jarní výlet na Malé Skále 2 roky zpátky, na který jsme se vydali přesně na Velikonoční pondělí.


Na základ stránky jsem si zvolila čtvrtku Mirage, uřízla z ní kus o trochu menší než 8,5x11 inch a přišila ji cikcakovým stehem na bílou strukturovanou čtvrtku.

Pak jsem si vyloupla velký nápis Velikonoce a vytiskla 3 fotky 7,5x10 cm, rozmístila, no a pak vybírala další výseky a samolepky.


Vzala jsem si k ruce i samolepky Jarní nálada, které dokonale ladí s kitem a z nich vybrala dva ptáčky. Stejně jako většina holek z Papero amo DT, i já si samolepky většinou nalepím na bílý papír a obstřihnu detailními nůžkami, abych s nimi mohla šoupat a zkoušet, na kterém místě jim to sluší nejvíc.


Pár výseků jsem podlepila pěnovou páskou, to už je taková má klasika. Všechny ozdůbky jsou perfektní, musela jsem se opravdu krotit, abych použila jen přiměřené množství a zbylo mi něco i na příště :)


Přeju vám krásné jarní dny, snad už teplejší, myslím, že si to fakt už zasloužíme po té dlouhé zimě, že jo :)

Mirka

6 komentářů:

  1. Pěkná stránka, tuhle kompozici mám teď taky ráda:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Hani. Ano, tato kompozice je skvělá a když je k tomu krásný materiál, tak má člověk vyhráno ☺️

      Vymazat
  2. Moc pěkná stránka, to šití vypadá perfektně 😊 tento papír si zatím šetřím a bojím se do něj střihnout je nejhezčí 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc. Jen střihni, bude to krásné ve tvém podání 🤗

      Vymazat
  3. Miri, často to cítim s krásnym papierom podobne, ale s časom sa to trochu zlepšuje 😉 Skvelá stránka, myslela som na podobnú, tak budem musieť vymyslieť niečo iné a túto si liftnem ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover