pátek 25. března 2022

Dvě stránkové inspirace / MIRKA a LEONA

 kit Jarní zahrada / březen 2021

MIRKA

Když mám před sebou obrovskou hromadu krásného materiálu, zaručeně přijde dilema, po kterém kousku nejdřív sáhnout. To se mi stalo i teď při pohledu na kit Jarní zahrada. Jak já se na tento kit těšila a nemohla se dočkat, až mi dorazí balíček. A pak ho mám na stole a nevím co dřív nalepit.


Ale chtělo to pohnout kostrou, a tak jsem si na začátek všechny papírové výseky rozdělila do dvou skupinek (1: růžová 2: modrá, žlutá a černobílá) a výseky z druhé skupinky začala skládat vedle sebe na bílou čtvrtku. No a pak už to šlo rychle, nápad přišel. Vytiskla jsem si fotku na šířku A4 upravenou tak, aby byla hodně široká a málo vysoká. Z nádherné modré (nebo to je tyrkysová?) čtvrtky nastříhala pruhy a ty prošila uprostřed k bílé čtvrtce. To šití vlastně papír zároveň narýhuje a dá se krásně ohnout. Z pruhů vzniknou pak taková véčka a stránka dostane 3D efekt. Samozřejmě jen do té doby, než to nacpu do plastovékapsy, ale i za tu chvilku radosti mi to stojí :)

Do shluků kytiček se mi podařilo propašovat i roztomilého zajdu, no prostě láska na první pohled. Ale i slepičky jsou boží, ty půjdou na stránku zas příště.

Štítek nahoře s natisknutým rokem je jedna z nálepek přehnutá napůl. Jako byly to trochu nervy, abych to trefila přesně, ale dobrý, uf. Příště si to raději nejdřív nalepím na papír a až pak budu ohýbat. Výseky z mé oddělené růžové skupinky jsem tady nepoužila, ale malinko žluté jsem s pomocí výseků přidala, aby se rozbila ta modrá. 

To je pro dnešek ode mě vše, těším se na další nádherné stránky z tohoto kitu od vás i od ostatních holek z DT. Zatím co vidím, tak je to co stránka, to skvost, takže nebojte se stříhnout, bude to paráda, jinak to ani s tímto kitem nejde!

LEONA

Ahoj! Krásný jarní den všem. Jaro přišlo nejen v kalendáři, ale i počasí nám přeje. A k nalepení všech jarních vzpomínek nám holky z PA nachystaly úžasný balíček, plný JEN PA materiálů. Už ho máte doma? Ty barvičky jsou úžasné, věřím, že si každá vybere tu svou.

Střihla jsem do jednoho barevného, modro růžového papíru, a vytvořila stránku do 8,5 x 11 sesterského alba. Fotka je z roku 1993 a mám ji jen naskenovanou, takže kvalita je taková, jaká je. Ale nenechala jsem se odradit a vytiskla si ji ve větším formátu na bílou čtvrtku.


Vytáhla jsem taky konečně tyto vyřezávací šablony a kolem fotky jsem z nich udělala okraje. Na dozdobení jsem pak kormě výseků z kitu použila abecedu od Mintopia Summer stories. Přeji vám všem prosluněné a pohodové jarní dny a budu se těšit zase příště!

Leona

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover