pátek 4. března 2022

Když pruhy, tak třásně / JANA B.

 kit Jarní zahrada / březen 2021

Já zkusím dneska nebýt tak upovídaná, ale tedy nic neslibuji předem. Protože to nadšení z kitu je tak obrovské, že mě asi jen tak nic nezastaví :D Všechno o tom, jak kit vznikl a jak trnitá cesta k němu vedla, si můžete přečíst tady. Za sebe jen řeknu, že TOHLE se holkám teda mega povedlo a úplně mě dojalo vidět ty papíry naživo. Regulérně jsem šla za Jamiem a s pohnutým hlasem mu líčila, jak velká věc to je, že mají holky VELKÝ papíry a jak KVALITNÍ jsou, no a on ... Ty jo, já už ani vlastně nevím, co mi na to řekl, ale mám takový neodbytný pocit, že ho to nechalo totál chladným. (Tak jsem se teď zeptala a kouká na mě, o jakých papírech to teda mluvím?) ... nevadí, popojedem.


No a teď, KUDY do té krásy střihnout?! Tíže závazku velká, první projekt z kitu, to nemůžeš zkazit, Jano! Šla jsem tedy na jistotu, rozuměj pro sketch. Jakmile jsem totiž viděla ten papír s pruhy, vzpomněla jsem si na naši tichou poštu (celý článek TADY) a kam až ten původní sketch došel. A když už nám z toho vzniklo úplně něco jiného, tak aby to nepřišlo nazmar, no ne. Vzala jsem tedy tu poslední stránku, Aničky, a nechala se vést.. 


Kdo už mě trochu znáte, víte, že jak vidím pruhy, musím je rozstříhat a natřásňovat. Tohle bylo hodně IN několik let zpátky, ale přijde mi, že třásně (tzv. fringe) se prostě neokoukají. Když pruhy papíru přilepujete, začněte odspoda. Na samotné stříhání pak doporučuji přiložit k okraji pravítko - to vás nepustí dál nůžkami a díky tomu budete mít délku třásní plus minus stejnou.


Fotky jsem použila čtyři jako Anička, jen to zdobení jsem si trochu upravila podle potřeby. V kitu je tolik krásných kytek a lístků, prostě roští, takže se báječně vrství pod fotku.



A teď se těším, kudy do toho střihly holky z DT a hlavně, co všechno vykouzlíte s kitem vy! 

Krásný víkend!

3 komentáře:

  1. Krásné Jani, moc. Třásně určitě taky zkusím, je to moc fajn oživení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, děkuji moc!! Trasne jednoznačně doporučuji 😂😂❤️

      Vymazat
  2. Janičko jsem stejně unešena z toho kitu jako Ty, já jsem spíše úplně jak v tranzu a už mi z něho moc nezbylo, asi musím dokoupit :-) :-). Ty třásně jsou teda vymakané, tohle musím zkusit :-) opět děkuji za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover