pondělí 21. března 2022

Zpátky do minulosti / JANA B.

Tak jsem taky oprášila pár starších kartiček. Tenhle kit se mi líbil hodně, boží kombinace světlých barev a velikonoční tématika. Pracovně mu říkáme "drben" (kdo si to pamatuje?). 


Mám ráda náhody a zrovna jako náhodou mi v kapsách ležely připravené tyto velikonočně jarní fotky. Loni jsem se k nim už nedostala a jak se teď ty jarní kartičky hodily! Velikonoce jsou navíc hodně barevný svátek, a tak se umírněný design hodí. 


Nápis duben je vyloupnutý z tohoto plata výseků a podlepený pěnovou páskou. Krásně vystoupne. Miluju výseky-kolečka a když je mohu nalepit ke kraji a odstřihnout. Vypadá to super. 


Pokaždé, když se vrátím ke kapsovým stránkám, jsem překvapená, jak rychle to jde. Pokud nebudete vymýšlet velké složitosti, máte brzy hotovo. Já jsem prostě kartičkový milovník a když dělám kapsovou stránku, 100x radši ji poskládám z kartiček, než abych se řezala s velkými papíry. 


Stránku jsem na několika místech ozdobila veselými zajíčky, které kdysi dávno kreslila naše Sis a my bychom si tak přály pokračování, že jo, holky!



Kromě kartiček jsem pracovala ještě s těmito samolepkami. Baví mě univerzálnost bílých a černých frází, takových samolepek mám opravdu hodně. Jo a v novém dotisku už jsou zajíčci jako bílé samolepky (za mých mladých scrapových let byly samolepky průhledné, ty se už teď nedělají). 


Ty Velikonoce jsou ve scrapovém světě ještě horší než Vánoce. Tolik krásného materiálu na pár dní v roce :D Přeji vám krásný týden!

4 komentáře:

  1. Dobrý den,prosím do jakého alba vkládáte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, mám album 9x12, teď zrovna měly holky i nějaké ve slevách.a koukám, že už jsou pryč. Ale zkus napsat holkám a objednají!

      Vymazat
  2. Krásná stránka 😍 přesně si tento kit pamatuji, a také úplně přesně vím, proč zrovna "drben" 😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drben byl fakt vtipný 😂😂 ještě ho doma mám!! Moc děkuji, Deni 🤩

      Vymazat

Pin It button on image hover