středa 2. března 2022

JARNÍ ZAHRADA - scrapbooková kolekce PAPERO AMO


Náš první scrapbookový kit s vlastními Papero amo papíry! Velká radost, kterou budeš mít i ty, až si doma tenhle balíček krásy rozbalíš. Ladíme jaro a taky sebe na kytkovou záplavu. 3-2-1, teď!

Dnes se trošku dojímáme. Papero amo je tu už 9 let a KONEČNĚ jsme si mohly vytisknout vlastní scrapbookové papíry! A né žádné malé kousky, rovnou klasickou velikost 12"x12". 


Máme pro to jen dvě slova. SPLNĚNÝ SEN. Už pár let o nich mluvíme, představujeme si to, plánujeme. A když už děláme papíry... proč rovnou neudělat celou kolekci i v angličtině? V Papero amo se prostě netroškaří. Když už, tak už. 


Na začátku roku jsme se musely rozhodnout, co budeme letos dělat s našimi milovanými kity. Do Page balíčků, které jsou vhodné na tvoření klasických scrapbookových stránek, jsme chtěly vlastní papíry už nějaký ten pátek. Ale kdo a jak je vyrobí? 


Jako první dostala tohle zapeklité zadání Sisi, která používá značku Silvie_Art. Protože je to nejen zdatná grafička, ale i ilustrátorka a celkově statečná žena, rozhodla se, že si celý kit sama namaluje. Žádná kupovaná grafika, všechno originál. 


Že na kolekci (i když zatím jen na takové mini, jako je ta naše), je spousta práce, to vám ani nemusíme říkat. Jenom výseků je dohromady přes 200 ks, a to radši ani nemluvíme o tom, jak složité je udělat vzor na papír. A taky - jak náročné je vyhovět našim požadavkům na barvy, že všechny technické náležitosti k výrobě musí být správně a že se třeba musely vymyslet nové typy obalů...


Prožily jsme si s tímto kitem mnoho probdělých nocí, a teď ho tu pro vás konečně máme. Do konce roku zvládneme ještě další tři a teď už snad víme trošku víc, jak na to. 


Děkujeme, že jdete touhle cestou už těch pár let s námi a doufáme, že z téhle hromádky budete mít doma stejně velkou radost, jako máme my!

6 komentářů:

  1. Jste neskutečné, holky!!! Moc moc šikovné a pracovité. Neumím si ani představit, kolik je na takové výrobě práce, jsem z úplně jiného oboru, ale dokážu ocenit krásnou a s láskou dělanou ruční práci a navíc s vlastním návrhem a zpracováním...jak je to vše krásně sladěné, jemné a výrazné zároveň...myslím, že se to opravdu hodně povedlo...a tuhle nádheru také musím mít doma, přestože se ještě hrabu ve výrobě stránek zimních, ale jaro už netrpělivě vyhlížím a těším se a s tímto kitem to bude o moc zábavnější a milejší. Přeju Vám ještě mnoho krásných nápadů a těším se na další. Jste fakt třídy!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami! Ty seš miláček! Jsme fakt rádi, že se ti to líbí. A taky už to s náma nějakej pátek táhneš. Děkujeme za to ♥

      Vymazat
  2. To je překrásný splněný sen 👍👍👍👏👏👏a za sebe VÁM móóóc děkuji,že vaše krásné vzorové papíry, výseky a vše co obsahuje tato kolekce bude zdobit můj deníček a další papírové výrobky DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, a na to se těšíme úplně nejvíc! Děkujeme ♥

      Vymazat
  3. Marie Valešová3. března 2022 v 8:40

    Nový kit je opravdu nádherný!!!!!! A ty papíry, opravdu krása. Já papíry až tak do alba nepoužívám, a když tak spíše ty jednobarevné, ale neodolala jsem a objednala. Už se těším, až budu mít jarní fotky a budu používat Váš kit. Jsem vaše fanynka už několik let a díky vám se mi daří plnit si zase svůj sen ohledně alb, zachování, toho co prožíváme, co prožívá naše rodina. Dělám alba pro sebe, ale i pro syna, až tu jednou nebudeme, snad si je taky prohlédne a bude vyprávět svým dětem, co prožil. A díky vám se mi to daří a hlavně mě to nesmírně baví. A za to vám moc, moc děkuji a přeji vám hodně síly a nadšení do další práce. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, tak to je ale báječná zpráva - objednat papíry, i když je nepoužíváš :D To je asi fakt dobré znamení, že se to povedlo :D To je nádhera, že děláš album pro další generace, tak to má být. Myslím, že si to budou s láskou prohlížet dlouhá léta.

      Vymazat

Pin It button on image hover