čtvrtek 31. března 2022

Narozeninové harmonikové mini album / MÍŠA

Přeji všem krásný den! Dnes se hlásím s trochu větším projektem. Jelikož měla naše malá nedávno narozeniny, rozhodla jsem se jí udělat narozeninové minialbum. I když ono vlastně není až tak mini. Jako základ jsem totiž zvolila tohle leporelo, které má vcelku štědré rozměry i počet stran. 


No a nešlo jinak než použít kit Jarní zahrada, který se k těm krásným růžovým deskám prostě skvěle hodí. Kromě kitu jsem si na některých stránkách vyhrála s tenkou černou fixou, šitím a barvením přes šablonu. K tomu používám inkoustové polštářky na bázi vody a tyhle kartáčky, které jsou nejen super roztomilé (jestli se to o kartáčcích dá vůbec říct), ale hlavně se mi s nimi moc dobře pracuje. Šablonky jsem zvolila takové, které jsem měla doma, ale pěkný výběr plastových šablon mají holky i tady. Co se fotek týče, šla jsem pěkně od začátku a začala fotkou z ultrazvuku, kterou jsem vložila do věnečku vystřihnutého z tohoto papíru.

Na prvních pár stran jsem dala některé ze svých oblíbených fotek z prvního roku té naší čertice a pak jsem se rozhodla, že když narozeninové album, tak narozeninové se vším všudy. 



A proto mám na zbylých stranách místo na narozeninové fotky. Co strana, to jeden rok. Vyšlo to pěkně až do kulatých 10 let a pak kdo ví, třeba vyrobím album další. Fotka je teda zatím pouze u prvních dvou, ale už teď musím zamáčknout slzu, jak to letí. 


Jo a málem bych zapomněla, že jsem na některých stránkách použila tyhle malé milníkové kartičky, protože co by byl první rok bez milníků. 



Tak jestli se chcete trochu dojmout se mnou, určitě koukněte na video. Třeba vás tenhle formát inspiruje. Nebo máte doma už podobné album? Já se těším, že se k němu budeme každý rok vracet a doplňovat ho. Snad jednou Nina i ocení, jakou si s tím maminka dala práci. Tyhle handmade věci od srdce jsou prostě stejně nej. Tak se opatrujte, tvořte a já se budu těšit zase příště. 

Míša


3 komentáře:

  1. Tohle je taková nááádhera!!! Holkám dělám PL alba, dost podrobná zatím. Ale říkala jsem si nedávno, že mi chybí alba pro mě, protože PL jim chci pak dát. Toto je přesně ono. Děkuju za inspiraci a ještě jednou chvalím 👍🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc! Jsem ráda, že to někoho inspiruje ❤️ Já teď budu muset akorát vyrobit takové album i pro toho našeho staršího 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Míšo, to je nádhera veliká. Klukům se chystám už sto let něco takového udělat, ať mají památku, ale zatím to pořád odkladám 😬

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover