pátek 8. července 2022

Procházka parkem v albu 9x12 / ALENA

 Kit Na hory / červenec 2022

Krásný první prázdninový týden. S novým měsícem je tu nový kit, tentokrát holky udělaly zase jeden pro léto v horách, a ještě s karavanem! Kdo má taky sen, že objede Evropu právě v obytňáku? Já já já! Ach. No třeba na to jednou dojde. Ale v první řadě bych měla asi začít řídit, abychom se s přítelem mohli střídat. Moje inspirace ovšem není ani z hor ani z obytňáku. Je z Prahy. Loňské léto bylo víc o plínkách a mlíku než o výletech. Nějak jsem si úplně netroufala. Teď zpětně se tomu směju, protože fakt stačilo mít jen ty plínky a sebe s sebou :D.


Fotky jsou z naší procházky Oborou Hvězda. Trapně se přiznávám, že já tam tenkrát byla poprvé. A je to tam paráda. Idylka na procházky s kočárkem, ale vyblbnou se tam i starší, takže si tam letos na hřiště zajedeme znova. Bude porovnávačka.

Po dlouhé době mám i jednu kapsovou půl stránku. Tam jsem opravdu jen zasunula pár kartiček s fotkami a přidala několik ozdob. Za zmínku stojí vyřezané foto růžky. Použila jsem vyřezávací šablonu od Mitopia, bohužel na e-shopu už sada, ve které byla, není dostupná. Ale je tady tahle raznice.

Na velké stránce 9x12 jsem konečně použila nové šablony na okraje. A taky šablonu na abecedu, všechna potřebná písmenka ze zelených abeced mi totiž chybí. 

Tip: nápis vyřežte z kartičky, kterou podlepujete fotku. Odstín bude sedět a vám nebude tolik líto kartičkou jen fotku podlepit. No a nakonec se opět vrátila moje obsese enamelkami. Anebo je jen chci spotřebovat? Kdo ví.


Užijte si léto a těším se na vaše letní scrap radosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover