čtvrtek 21. července 2022

Sydney stránka / host na blogu DENISA

Krásný letní den. Mám velikou radost, že jsem zase po roce dostala možnost něčím přispět na tento úžasný blog. Momentálně sedím v letadle domů a na poslední chvíli se snažím napsat tento článek. Věřte mi, horší místo na psaní neexistuje, tak to vezmu stručně.

Přestože už „novinkujeme“ Na horách, vrátím se na chvíli k Letní náladě. Velmi jsem chtěla udělat stránku z tohoto kitu, ale protože jsme měli před dovolenou, neměla jsem fotky, které by se mi hodily. Proto jsem si musela "půjčit" fotky od našeho táty.


Nejprve jsem ze stránky vyřízla několik proužků a to místo jsem pak podlepila touto stránkou z kitu. Postupně jsem zastrčila několik fotek za zbylé proužky a ty jsem následně využila k popiskům.


Pak jsem si pomocí šablony od Lory Bailory vytvořila nápis Sydney a snažila se zvolit bavlnky v takových odstínech, aby to ladilo s barevnou čtvrtkou.


Dále už jen namalovat mapku, nalepit výseky, samolepky a hotovo. V podstatě to nebyla žádná věda. Věděla jsem, že chci použít víc fotek a od toho jsem se odrazila.


Přeji všem pohodové léto, co nejméně úrazů a co nejvíce krásných vzpomínek, které doufám  uvidíme co nejdříve nalepené na papíře.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover