pondělí 27. února 2023

Layout podle sketche - scrap párty únor / DENISA

Ahoj všichni, ve čtvrtek jsme měli další skvělou scrap párty, která ukázala, že naše scrap ženy nejsou jen dokonale kreativní, ale také, že se nadají zaskočit žádnou geometrickou záludností, kterou bezpochyby tento krásný sketch byl.

Já jsem nakonec zvolila tento postup. Na výkres jsem si nakreslila kruh, vystřihla ho a nalepila na něj čtverce o velikosti 5x5 cm. Místa na vyšívání jsem nechala prázdné a čtverec jen obkreslila. Přesahující části čtverců jsem zastřihla a takto upravený kruh jsem obkreslila na bílou čtvrtku. Udělala jsem si fotku, abych nezapomněla rozložení a čtverečky povystřihovala. Pak jsem je podle fotky lepilana nachystanou čtvrtku.


Prostor mezi čtverečky mi připadal prázdný, tak jsem ho vyplnila šitím.


Pak už jen nalepit fotky, kaktusy a nadpis. Abeceda je ze starší kolekce Život je krásný. Bohužel jsem ji v eshopu už neviděla, ale stále jsou na skladě kartičky z této sady.


Tak snad jste si tvoření podle sketche užili stejně jako já a uvidíme se na další scrap párty.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

5 komentářů:

  1. ahoj, já si tvoření užila na výletové cestě v našem autobytě. Využila jsem aktuální fotečky z nejsevernějšího bodu Česka. Obkreslila jsem talíř :) nic jiného mne v tu chvíli nenapadlo a využila zbytečků z kartiček z ledna od PA Tvé vyšívky jsou krásné a nápadité a na stránku se móóóc hodí. Díky za takové sketche. Bylo to prima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda Irenko, že sketch přišel vhod! Obdivuju, jak zvládáš tvořit i na cestách.Jinak mám taky v plánu použít talíř 😁❤️

      Vymazat
  2. Irenko, moc děkuji za pochvalu, moc si toho vážím 🖤 Já tě obdivuji, jak to všechno stíháš - cestovat a ještě při tom tvořit ☺️ Stránka se ti moc povedla, vůbec bych neřekla, že jsou to zbytečky. To se mi líbí, když žádný papírek nepříjde nazmar 🖤 A k tomu talířku...Já zase obkreslila formu na bábovku 😁

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ráda bych se zeptala jestli a případně jak se můžu přidat k příští párty 🙂 diky M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě můžeš a budeme rády! Stačí se přidat do naší FB skupiny Rodina Papero amo a vyhlížet událost. Z pravidla tato akce bývá vždy poslední čtvrtek v měsíci od 20 h. Budeme se těšit!

      Vymazat

Pin It button on image hover