pondělí 18. října 2021

Jedna podle sketche / JANA B.

 kit Škola volá 

Tak trochu deja vu? Ale nebojte, jste tu správně. Jen jsem se prostě ještě nedokázala rozloučit se zářijovým kitem. Měla jsem totiž v plánu nalepit jednu školskou stránku a rozhodla jsem se, že to nesmím odkládat. Znáte to. To si řeknete .. jednou ... a za pár let marně přemýšlíte, proč máte v albu prázdné místo .. No a když jsem k tomu navíc hodlala využít sketch od Jani S., tak by to byl hřích si jednu rychlou nedat!



Stránka taky vznikla na teambuildingu, kam jsem jela s už skoro jasnou představou, fotkou i s kitem. Akorát jsem zalovila mezi papíry a vybrala si tenhle parádní od Karine pro podklad. Abych pořád jen nepoužívala tu bílou.



Když jsem si rozmístila kartičky, podlepila jsem samolepky bílým papírem a obstřihla je. Prostě jsem potřebovala ze samolepek vyrobit výseky, abych s nimi mohla po stránce šoupat dle libosti. Výseky jsem nakonec našoupala do kruhu (stejně jako je to ve sketchi) a dle instrukcí Adél prošila. Jako obšít ten kruh jsem chtěla, ale Adi přišla s tím, že se toho nemám bát a proděravět si i ty ozdoby. A jo, no, šicí stroj pořád ještě nemám a šila jsem nití. V poslední době nějak častěji šiju nití, není to tak výrazné jako bavlnka.


Ze staršího podzimního kitu jsem vyhrabala tyto dřevěné křížky (miluju je), a to jen proto, že jsem potřebovala zamaskovat nehodu. Když jsem totiž výseky děrovala, měla jsem je přichycené washi páskou. A při odstraňování pásky šel i kousek zkumavky. To bylo třeba nějak zakamuflovat a křížky se prostě hodily.


A pak jsem je ještě "vyvážila" tady, aby byla stránka komplet.


Takhle mě to lepení hodně baví. Rychle, efektivně, s kapkou kreativity. A stránka je v albu. Ať vám to taky jde hezky od ruky. Už jste ten boží sketch od Jani využily?


2 komentáře:

  1. Jani, to je nádhera 😍 a ty prošívané výseky, to by se mně na stroji nepodařilo nikdy takhle rovně prošít. že bych si to s dovolením liftla? 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, děkuji moc! no však jsem to taky na stroji nešila a je pravda, že do toho kruhu by to šlo hodně špatně, to už asi chce zručnost. Liftuj, co srdce ráčí, já se hlavně řídila tím sketchem :D

      Vymazat

Pin It button on image hover