pondělí 8. února 2021

Hvězdný Harry Potter na stránce / JANA S.

 

Ahoj! Na co jste pomyslely, když jste viděly kit Spolu doma? Na to, jak nalepíte všechny ty společné fotky z domova, ve kterém jsme (někdy nedobrovolně) zavření? Asi mi to blesklo myslí také, ale musím říct, že mě zaujaly úplně nejdřív všechny ty černobílé strany papírů ... byly perfektní na scrapnutí jedné fotky z Vánoc.

Ríša si totiž k Vánocům přál brýle, jako má Harry Potter. No a dostal je. A ještě mu navíc moc sluší, takže máme několik fakt hezkých fotek, z kterých jsem nějakou chtěla nalepit, jen to čekalo – asi na tento kit. ;)

Abych vás zbytečně nenapínala, tady je hotová stránka.

Napadlo mě pro změnu udělat stránku tmavou. Černá čtvrtka s hvězdami je úplně čarodějnická, takže volba byla jasná. Když jsem promýšlela, jak stránku uchopit, napadlo mě použít velká písmena HP. Jenže na Harryho Pottera potřebujete speciální abecedu, že jo? Naštěstí jsem jí snadno našla na dafont.com (font Harry P) a stáhla. V Silhoutte studiu jsem si písmena zvětšila a vyřízla na plotru, ale pro ty, co plotr nemáte – lze je i jen vytisknout, vystřihnout a použít jako šablonu – ať už na řezání, nebo třeba vyšívání (to byla také jedna z variant, kterou jsem zvažovala).

Původní představu o kompozici jsem pozměnila a pak jsem litovala, že jsem písmena neřízla ve střední čáře, ale už nebylo návratu. Fotku jsem umístila do spodní části a na řadu přišlo zdobení.

I když je v kitu hodně kytek a sladkých ozdob, které se mi pro tento účel nehodily, štítky a foťáky tam jsou a dokonce i v příhodných barvách ... zastrčila jsem je, kam to šlo. :) Místy jsem použila i kousky papíru ve vhodných barvách – najdete je na druhé straně hvězdičkové čtvrtky.

Protože jsem si před časem kvůli tomu svému Potter-maniakovi koupila sadu potterovských razítek, vytáhla jsem je a písmena ještě trochu doplnila razítky. Jenže jsem jedno trochu mázla, a tak jsem chtě-nechtě musela doodlit. Nepleťte se, nemám proti doodling vůbec nic, spíš naopak, moc se mi líbí, když ho někdo umí. Ale já se do něj pouštím opravdu jen ve výjimečných situacích. Třeba když potřebuji zakrýt šmouhu po razítkovací barvě ;) Srdíčka z kitu se hodí ke všemu, myslím, že i HP ji snese, a tak tam také přistála.

Text jsem vytiskla a rozřezala na proužky. Místo bylo celkem jasné, ale přišly mi ty proužky nějaké „opuštěné“- tak jsem sem-tam pro oživení ještě pár barevných zbytků pod ně podstrčila a bylo hotovo. ;)

A co vy? Lepíte s kitem? A jsou to sláďory, nebo jste vymyslely nějaký podobný „úlet“? Já se na sláďoru každopádně chystám ... ale to až příště! ;)

Klidný týden a papíru zdar!

10 komentářů:

  1. Stránka je boží! U nás už také propukla Potterovská mánie (za což, jsem moc ráda, protože ho sama zbožňuji). Emma je samozřejmě Hermiona, už plánuje narozeninovou oslavu (má ji v prosinci:) ) a sháníme Harryho, nechce Ríša přijet na párty? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, Peti, to by bylo super! 😍 Moc děkuji a malou Hermionu zdravím! HP samozřejmě taky žeru, nejvíc teda Snapea 🙈😜

      Vymazat
  2. Jani, Ty jsi kouzelnice, mávla sis kouzelnou hůlkou? :) Moc hezká stránka na téma HP. Kit již mám také doma a plánuji, vymýšlím a u sebe to vidím na ta srdéčka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, u nás mávají spíš ti dva kouzelničtí učni! Hůlka byla na Ježíškově seznamu také, ale smolík, Ježíšek taky někdy nepřinese všechno 😜 Děkuji za pochvalu a moc se těším na tvá srdíčka! ❤️

      Vymazat
  3. Janulka, nádherná stránka. A Risikovi to moc sluší 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi, veľmi ďakujem, Miri. ❤️ No, ja som celkom zamilovaná 😍😍😍 Furt, stále, prostě Always 😁

      Vymazat
  4. Ač nejsem fanda HP, stránka se mi moc líbí, hlavně ty barvy a detaily!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, moc děkuji, od někoho, kdo HP nefandí, je to o to větší pochvala! ❤️

      Vymazat
  5. Krásný nápad a ta písmena jsou super 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Peťule! ❤️ Až se stydím, jak je to moc jednoduché 🙈🙈 Ale tak to se mnou asi už bude 😁

      Vymazat

Pin It button on image hover