neděle 11. února 2018

FLÓRA MONIKA FARKAS na workshopu v PRAZE!




ZAPIŠ SI DO DIÁŘE:
28. dubna 2018
PRAHA

Jako každé jaro pro tebe máme jednu super světovou scrapbookovou celebritu a tentokrát si s námi přijede zalepit maďarská hvězda Flóra Monika Farkas. 


FLÓRA MÓNIKA FARKAS

Pochází z Maďarska, ale už několik let žije ve Slovinsku. Už od dětsvtí vyráběla přáníčka a cardmakingu se začala více věnovat po tom, co si v roce 2012 pořídila svůj první Big Shot. S vášní scrapuje skoro každý den a tento koníček se stal součástí jejího života.

Miluje všechny ty krásné věcičky, co ke scrapbookingu patří a dělají jí pořád velkou radost. Věnuje se novým trendům, zkoumá nejnovější kolekce a blogy.  Její styl je... hlavně růžový :) Mladý, svěží, čistý a spíš minimalistický s troškou romatiky. Její výtvory mají vždycky příběh a můžeš v nich najít emoce, vzpomínky nebo důležité myšlenky a pocity a ráda je sdílí na svém blogu a instagramu. 


DESIGN TEAMY

Pink and Paper: od září 2017 
Crate Paper: od února 2017 
Paige Evans: od ledna 2017 
Pinkfresh Studio: od ledna 2017
Altenew: od června 2016


PROZKOUMEJ TO VŠECHNO:

REGISTRACE MÍSTEČKA
...všechny detaily se dozvíš v průběhu února a kurzy pak najdeš k zakoupení na eshopu ♥

5 komentářů:

  1. Jeeeeej tak to je super 👌 jej stránky poznám a sledujem😉tak to sa tesiiim a pisem si do kalendára. To bude darček k narodeninám 😉snad sa mi ujde miesto 😊

    OdpovědětVymazat
  2. To jste mi udělaly radost. Stránky této veselé dámy již dlouho sleduji. Tak já si píši termín jen jestli na mne zbude místečko.

    OdpovědětVymazat
  3. Super!! Tak to se moc těším!!! Její práce vypadá skvěle!!!

    OdpovědětVymazat
  4. uz sa vas neviem vsetkych dockat ❤❤❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover