pondělí 19. února 2018

PRODUKT PAPERO AMO - December daily ALENA

Jak jsem slíbila, tak plním. Sice už je únor, ale dřív jsem neměla možnost ti ukázat zbytek mého vánočního alba. Je kompletní. Třikrát hurá. Tu jednu chybějící fotku nepočítám a než se zeptáš, proč si ji nevytisknu. Za prvé, nemám film a za druhé ji nutně potřebuji v nečtvercovém formátu a ten má Silvie (budu ji muset uhnat… asi na nějaký milkshake). 
 
Dneska to bude spíš koukací. Mám tu pár fotek stránek, které se mi hodně líbí. Buď je to fotkou nebo vzpomínkou nebo kompozicí scrapu a nebo vším dohromady. Každopádně na konci článku je video, kde si můžeš prohlédnout celé album, ale předem se omlouvám, nemám stativ, a tak je to trošku houpavé. 
 
Jak už jsem psala v minulém článku (tu) použila jsem Page a Extra kit 12/2017 (samostatně pár věcí můžeš koupit tady a taky tady). Zároveň jsem pokračovala v instaxových fotkách. Mám pocit, že bych si to album měla nechat pojistit, protože celková cena fotek je asi vyšší než zbytek spotřebovaného materiálu =D. 
 
V albu jsem se snažila psát i ručně. Hlavně z toho důvodu, že některé popisky byly tak dlouhé, že by mi abeceda nestačila a s nápisem bych skončila u sousedů. Navíc tyhle kombinované nadpisy mám moc ráda.
 
Tuhle fotku jsem si chtěla už pár let udělat! Letos se k tomu naskytla příležitost a ještě s novými Happy Socks. Jen ten krb tam trošku nejde vidět, ale zasvěcení ví, že je hned vedle. Prostě jde o tu atmošku, chápeš. 
 
No a Štědrý den a večer! Celý den jsem blbla s foťákem, aby se mi povedl takzvaný bokeh efekt. Velice děkuji naší Lucce Š. za její návod (tady), měla jsem ho pořád otevřený a koumala, jak na to. Jsem s výsledkem celkem spokojená. Už jsi to taky zkoušela?
 
Taky milujete vánočku s máslem posypanou kakaem? Bez toho by to pro mě nebyly Vánoce. A navíc ten hrneček! Nejoblíbenější! Mám zde i pár věcí mimo kity. Puffy srdíčko je od Freckled Fawn a české fráze z nějakých předešlých kitů. Nevím, zda jsem se někde zmínila, ale pořídila jsem si i puffy samolepky, které vyšly společně s kolekcí December Days. 
 
No a tohle! Pořídila jsem nám s přítelem stejné trenky na spaní s liškou. Miluji je a tuhle fotku jsem nám udělala jedno líné ráno. Mimochodem, fakt extra pohodlné!
 
A jako poslední fotka s light boxem. Doufám, že jsem vás neunudila k smrti svými nepapírovými žvásty a teď už jen video
 
Sleduj zde:

10 komentářů:

  1. Alčo, máš to božské :-) No ten bokeh efekt obdivuju už dlouho a taky jsem zkoušela, jen se mi to pořád nevedlo :-D U nás se teda vánočka jí s máslem a marmeládou... to je super, jak je to v každé rodině jiný :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii! Joo mě se fakt podařil až pohodně dlouho 😂. Ale celkem to šlo, na to, že je to setovým objektivem. Tyyjoo s marneládou, to bys asi nedala. Leda bez toho másla. Já marmošku s máslem jen na “kyslém” chlebu. Bíle pečivo bez másla. 🙂 Je to vtipný ty zvyky!

      Vymazat
  2. Ten je! Nejlepší na živo! ❤

    OdpovědětVymazat
  3. uzasny ♥ super, ze si urobila aj video, ale nazivo som pri tolkej krase onemela ♥ dokonalost ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ali, tak to je úžasné albíčko. Fotky skvělé. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  5. je jasne, ze to chci videt live, ze jo :D krasa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsak uvidis, ja ho nekdy privezu..az ti pojedu vratit knizku..😂

      Vymazat

Pin It button on image hover