úterý 13. února 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA a JANA B.

ALENA
Uteklo to jako voda a já jsem tu opět s příspěvkem o aktuálním My life kitu. Tentokrát jsem si vzala do parády bordó a zelenou.
 
Nejdřív jsem se s tím trošku prala a moc se mi nedařilo poskládat to množství fotek, kterých jsem se prostě nechtěla vzdát, ale nakonec jsem našla tu správnou insertovou kapsu a bylo po problému. Je to design J. Sice jsem musela některé fotky seříznout na čtverec, ale nevadí.
 
Když jsem v lednu uviděla poprvé tu zelenou, tak jsem si říkala, že teda fakt nevím, jak a s čím ji použiji. Ale při skládání fotek jsem pochopila, proč v kitu je. Skvěle se totiž doplňuje s tou bordó. A protože lístek z plesu měl stejnou barvu, hezky mi to všechno do sebe zapadlo. Taky vám rozhodne o celkovém konceptu stránku třeba jen jedna věc? 
 
Skvěle se mi hodily zelené samolepky s přátelstvím. S holkami jsme se neviděly hrozně dlouho a ty samolepky byly prostě to, co si ty fotky žádaly. Původně jsem si chtěla svetrové kartičky schovat „na potom“, ale nešlo to.
 
Sice jsem si myslela, že s tématikou plesu to nebude to pravé ořechové, ale nakonec se mi to moc líbí. I ten můj chlap pronesl, že tahle se fakt povedla, a to už je co říct. 
 
Poslední stránka je světlejší a je spíš tak nějak navíc, ale já to tam prostě chtěla mít. Navíc jsem nutně potřebovala použít samolepku o scrapování. Vždycky mám takový divný pocit, když do PL dávám fotku, jak lepím PL, trošku úchylné =D, ale když musíš, tak musíš. 
 
A co ty už jsi něco nalepila? Nezapomeň se v FB skupince pochlubit. 
 
JANA B.
 
Volba kitu pro první lednovou stránku byla jasná. Protože si myslím, že letošní rok bude super, měla jsem o titulní kartičku postaráno. 
 
 
Aktuální My Life kit od naší Sis je sice studenější, ale vždyť to zimní období je a kartičky se hodí báječně. Nikdy jsem nad tím takto nepřemýšlela, ale když jsem viděla Sis insta stories z rozbalování kitu, došlo mi to! Ono je to všechno totiž geniálně promyšlené. V kitu se opakuje několik motivů na různých kartičkách. Takže stačí vybrat motiv a z korespondujících kartiček sladíte stránku raz dva. Například motiv chupaté deky nebo pleteného svetru, květiny nebo diagonálně barevné kartičky. A míchat to mezi sebou jde taky, jak ostatně vidíte na mé stránce. 
 
 
Použila jsem deku (nebo koberec?), diagonální barevnost i kytky (A to jsem si říkala: "Kytky v lednu?" Hle, jde to a jak jim to na lednové stránce sluší!). I když se snažím co týden použít jiný kit či kolekci (mám ráda různorodost stránek), na následující týden tento kit zase použiju ... je tam tolik hesel a motivů, které se mi fakt hodí.  
 

 
A ještě jsem zapomněla: k My life kitu najdete i korespondující Extra kit s pořádnou porcí ozdob a těmi nejkrásnějšími epoxy samolepkami! I ty jsem při tvoření používala, akorát jak to mám všechno pohromadě, zapomněla jsem to extra zmínit. 

2 komentáře:

  1. Holky,co to mate za rozmer alba?
    Máte obě mooooc pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, dekujeme! Alca ma klasiku, jen tech par stranek jsou tzv. Inserty, castecne stranky, kterymi muzes prolozit ty velke stranky. Ja mam letos titulku zase ve vel. 8,5x11 inch, takze i druha strana je takhle velka. Jinak taky pojedu klasiku :)

      Vymazat

Pin It button on image hover