čtvrtek 15. února 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.

Únorový Page kit, jako divočina to trochu byla, co si budeme povídat, ale já barevným kitům přicházím na chuť čím dál víc, protože je z nich možné udělat naprosto cokoli a sladit s čímkoli. Při prohlídce papírů jsem třeba zjistila, že úplně v pohodě můžu udělat své oblíbené modré/tyrkysové stránky. Když k tomu nechybí jeden „šmikací papír“, ze kterého si vystřihávám ozdůbky, jsem už plně spokojená a vrhám se do práce. No a ty Lucky ozdůbky, uááá!
 

První stránka je inspirovaná jednou stránkou od Steffi Ried. Na bílou čtvrtku jsem udělala světlounké akvarelové skvrny (v reálu jsou trochu viditelnější..). Pod fotku jsem kupila vystřihnuté větvičky, podlepená akvarelová kolečka (padla skoro všechna :-D) a pár ozdůbek vyříznutých na BigShotu z akvarelové čtvrtky. Jsem moc ráda, že právě díky Lucčiným akvarelovým kolečkům vznikla namísto původně zamýšlené modro-modré stránky tato veselá barevná. Dotvořila jsem to několika enamelkami z Extra kitu
 
Nápis „spolu“ jsem trochu obstřihla, aby bílá linka okolo byla slabší. 
 
Celé je to podlepené tou nejkrásnější tmavě modrou scrapovou čtvrtkou, co mi prošla rukama. Fakt ji asi potřebuju ještě jednou. Z druhé strany je to navíc ta neméně boží vodovková. Taky vám přijde, že ty nejhezčí motivy z kolekce jsou vždy jak na potvoru ze dvou stran jedné čtvrtky? :-D 
 
U druhé stránky už jsem byla barevně opět konzervativní (ale jinak se dost lepším, všímáte si?).
 
Na nadpis jsem použila skvělá velká písmenka. Jsou skvěle univerzální, takže nepochybuju o tom, že je vylepím do poslední samohlásky. Nějak mě začaly bavit skvrny vodovkama, které jsem vždy obdivovala u Janči S. Průhledné větvičky mohly zůstat průhledné, to zajisté, ale já jsem u samolepek nervózní, že si jejich pozici nemůžu vyzkoušet předem. Takže ano, je to trochu babrání navíc, ale nakonec to podlepení bílou hezky kontrastuje na akvarelovém pozadí.
 
Pás foteček jsem dozdobovala kolem a kolem opět vystřihnutými lístky a kytkami z jedné čtvrtky a akvarelovými kolečky s nápisy.
 
Kompozičně jsem liftovala vlastně samu sebe - podobná stránka vznikla v březnu 2016. Těším se opět, co z kitu vytvoří ostatní holky, i co uvidím v FB skupince!

13 komentářů:

  1. Jani waaaaw parádne stránky obidve. Palec hore za tie akvarelove škvrny ja uz si bez nich neviem predstaviť stránku :-) krasne ich dopĺňajú 😍👌

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na skvrny přišla teprve nedávno a je pravda, že jdou silně návykové :-D Dodá to přesně to co stránce chybělo. Jen kdyby se papír tolik nevlnil, to jediné mšě štve. A díky!

      Vymazat
  2. Wooooow... Tento se kit se mi moc nezamlouval. Ale co jsi z něj Luci vytvořila, to je nádhera! A jinak jo, taky mám vždycky nejoblíbenější motivy na 1 papíře, grrr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? :-D to pak člověk musí špekulovat co kde vystřihnout, aby si užil obě strany...

      Vymazat
    2. Holky,asi jsem předomýšlela význam oboustranných stránek, ale na těch vytvářím stránky na obou stranách, a pak šup do kapsy....:)Petra M.

      Vymazat
  3. Jani i ja jsem z tohohle kitu byla hodne rozpacita, ale ty jsi nad nim ocicalne vyhrala! Ten velky napis a vodovky jsou bozi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ať žijou crazy papíryyy!! ;-)i ty jsi nad nimi vyhrála!

      Vymazat
  4. Neskutečná krása! Tento výrazný kit je totiž velká láska teprve na druhý pohled :) Uvidíte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no panejo, pochvala z nejvyšších míst těší dvojnásob, díky! vystihla jsi to přesně s tím kitem;-)

      Vymazat
  5. Krásný stránky, obě, ale teda ta první mě fascinuje, jak je barevná a přitom pořád nepřeplácaná... Nádhera! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Jani to je zase nadhera! A ty kanky, jak to delate? Ja bych na to potrebovala snad kurz..... nikdy se mi nepovedou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, mě se osvědčil postup okoukaný z youtube: hodně naředěné vodovkovou barvu si štětcem nanesu na folii (obal od ozdob/razítek/apod.) a ten pak obtiskávám na papír opakovaně dokud nejsem spokojená. Jen je to pak zkroucené a to moc neporadím. Když mám čas, tak vylisuju pod knížkama, ale pomáhá to jen omezeně

      Vymazat

Pin It button on image hover