pátek 9. února 2018

OLDIES but goodies - JANA V.

Boží rubrika! Konečně totiž můžu nakombinovat kity, tak jak se mi hodí! Často mi totiž třeba pasuje nějaká fráze či ozdoby k jinak barevným papírům z jiného kitu. Problém tímto vyřešen! 
 
Výchozím bodem k dnešní stránce byly celkem nic moc fotky ze staršího Silvestra. Sníh nebyl, nebe šedé a zelený maximálně mech na pařezu. Odpíchla jsem se od lednového Page kitu 2017 a k němu doplňovala další a další. A když to teď sčítám, přátelé, tak jsem pro tuto stránku hrábla do – drž se -  sedmi kitů! 
 
Z kitu 01/2017 jsem použila papíry, abecedu (vybrala jsem nerůžová písmenka, která mi ladila k fotkám) a štítek „nové začátky“. Černý věnec je z Creative kitu 11/2016. Číslice a vlnovka jsou z Page kitu 11/2017. Kolečko „tady a teď“ je výsek z Page kitu 07/2017. Stromeček a mini štítek „to je ale zima“ je z Creative kitu 12/2016.
 
Co se týče zdobení, nedržela jsem se nijak zvlášť zimy, ale spíše barev. Proto na stránce najdete nejen ptáčky (Page kit 03/2017; ze stejného kitu je i žlutozelený štítek a „washi“ páska), ale klidně i puffy kytičku (Page kit 09/2017; ze stejného kitu jsou i hexagony).Takhle mi ten výčet zní až děsivě, přitom je stránka vcelku jednoduchá.
 
Tak já se těším, až zase opráším další archiválie a vřele doporučuju všem tu a tam totéž ;-)
Krásný víkend a nezapomeň na nedělní Papero amo narozeniny!

5 komentářů:

  1. Krásny kompilát :-) inak ak smiem vedieť, v čom upravuješ fotky do koláží? Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Fotky upravuju a nejčastěji kolážuju v Zoneru. To kolážování tam mají jako tvorbu pohlednic a nabízí to hodně možností.

      Vymazat
  2. Jani stránka naprosto vyladěná:-) taky se mi moc líbil ten zimní page kit, ještě mám doma hrůzu písmenek. Tato rubrika je fakt fajn, člověka to přiměje vrátit se k těm věcem, které už jsou pomalu zapomenuté a přitom tak krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, taky se těším jak všechno budu postupně oprašovat a třeba i některý kit téměř dodělám. Těchto písmenek jsem se dřív spíš bála a neřekla bych, že se k nim budu jednou vracet, ale nikdy neříkej nikdy :-D

      Vymazat
  3. Janicka paraaada. Krasne zladene do posledného detailu. Vôbec by som nepovedala že je to zmes toľkých kitov pretože to všetko spolu ladí 😉👌tesim sa na dalsie stránky

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover