úterý 31. ledna 2023

Layout podle sketche - scrap párty leden / MIRKA

Milujeme naše čtvrteční scrap párty Papero amo a milujeme vaše hotové stránky, které na scrap párty tvoříte. (Kdo nezná scrap párty, tak šup na facebook do skupiny rodina Papero amo, ať vám ta příští neunikne).  Tento úžasný sketch pro scrap párty připravila nejšikovnější Jana S..

Jasně, někdy účast nevyjde, ale abyste nepřišli o sketche, nebo je nemuseli složitě vyhledávat, měla Lea skvělý nápad. A to, že každý sketch dáme i sem na blog a k tomu i nějakou tu nalepenou stránku podle nás. Jako první mám tu čest já a rovnou k tomu řeknu, je to těžké! Víte proč? Protože po tom, co jsem viděla tu spoustu krásných stránek od vás, mám pocit, že už nejde nic nového a hezčího vymyslet. Ale snažila jsem se, pohledala ve svých zásobách něco jiného a tady je. První stránka do alba mé dcerky, která už 3 měsíce, ale já jsem jí album ještě nezačala dělat. Až teď. Tak snad jsem prolomila ledy a budu i pokračovat v lepení, ať má nějakou vzpomínku, až vyroste. 

Album pro první rok miminka jsem po dlouhém přemýšlení zvolila ve velikosti 8*10 inch. Přijde mi tak akorát, ani velké, ani malé. Jedině s čím jsem měla problém, jsou sešitky s pevnou vazbou, které se do alba v této velikosti vkládají. Přeci jenom, alba s kroužkovou vazbou jsou praktičtější v tom, že člověk může přeskakovat a vkládat nebo odebírat stránky, jak mu to vyhovuje. Ale nakonec jsem si řekla, že fotek miminka budu mít dost, takže prázdné stránky bych zaplácla. A případné chybějící stránky se zas dají dolepit, tak jak to dělala třeba Jani tady.

Abych trochu eliminovala chaos, který vzniká když pravidelně nelepím, mám sešitek pořád na stole i s lepícími papírky na poznámky. A cca jednou za týden si k tomu sednu, projdu fotky v mobilu a na lepící papírky si napíšu poznámky, jakou (jaké) fotku (fotky)  bych chtěla na stránku dát. Zatím v tom dodržuji řád, uvidíme, jestli to vydrží :) 

No ale zpátky k mé stránce ;) Při prohledávání zásob jsem narazila na papíry od Mes´Ptits Ciseaux a jeden měl na sobě dokonce i kolečka. Přesně to jsem chtěla ;) Kolečka jsem vzala nůžkama a nalepila na barevný - růžový základ

Samotná fotka je podlepená malou jednobarevnou PL kartičkou. Kytičky jsem vystřihla ze čtvrtky od Moda scrap, štítky a nápis Miluju jsou z Papero amo zásob.

Jo a abych nezapomněla! Mám teď takové malé flitrové období, takže flitry nesměly chybět ani tady. Vybrala jsem tedy ty ploché, přece jen - sešit je sešit.

Tak nakonec jsem to zvládla a stránku můžu směle do sešitku nalepit, mám radost.

Co vy? Zkusíte si taky tvoření podle tohoto úžasného sketche? Doufám, že ano ;)


Na závěr tady máme malý dárek pro majitelky vyřezávacího plotru. Míša připravila podle sketche parádní šablonu

Odkazy pro stažení:

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover