středa 18. ledna 2023

Vodopádové album z VÁNOČNÍ VESNIČKY / SUSI

Vánoce jsou už sice za námi, ale krásná kolekce Vánoční vesnička nemusí být nutně jen na vánoční projekty. Ale ruku na srdce... kdo má hotové vánoční album? Pokud se hlásíš, že ano, určitě ho chceme vidět! Pochlub se nám v naší FB skupině RODINA Papero amo. Ale pokud ne, tak se ti bude hodit inspirace od naší mezinárodní posily Susi.

Susi pro nás jako inspiraci připravila vodopádové mini album.

Velkou výhodou kitů je, že máš materiál na celé takové minialbum a nic víc nepotřebuješ. Samozřejmě kromě nůžek, případně řezačky a lepicí pásky. Všechno k sobě ladí a tak rozhodně nešlápneš vedle.


Obálky různých velikostí si můžeš vytvořit pomocí této raznice.



Pokud budeš chtít své album vyšperkovat, můžeš kromě výsekůsamolepek a rozkošných pěnových samolepek použít také vyřezávací šablony domečkůstromečků a větve.


Nápisy z už nachystaných výseků nebo si můžeš vlastní poskládat pomocí této pěnové abecedy.




A na závěr, jako třešinka na dortu, vyšívání! Tato čtvrtka se o vyšívání přímo hlásíNávod jak vyšívat na papír, nějaké rady a tipy do začátku pro nás připravila Denisa.


Moc se těšíme na všechny tvé projekty, které nám určitě nezapomeň ukázat!

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:
Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

  1. Moc krásný nápad, který si ukládám na letošní prosincovník. Mám malý dotaz? Jak dlouho jsi vyšívala křížkem tu titulní stránečku? Jsem se do toho také pustila, ale, ale musím mít více trpělivosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, moc děkujeme a jsme rádi, že se inspirace líbí. Bohužel na otázku nedokážu odpovědět, celé album pro nás vyrobila naše španělská zahraniční posila Susi :-) z vlastní zkušenosti vím, že vyšívání zabere doooost času, ale zase ten relax :-)

      Vymazat

Pin It button on image hover