úterý 10. ledna 2023

Přáníčková inspirace ze ZIMNÍHO AKVARELU / MÍŠA

Zdravím všechny! Dnes jsem tady se svým prvním článkem tohoto roku a to znamená, že i já bych vám chtěla popřát, ať je ta třiadvacítka jen dobrá a samozřejmě kreativní! Holky už nový rok krásně rozjíždějí stránkami do svých alb a tak jsem si říkala, že nebude od věci nějaká přáníčková inspirace. Přece jen nám to narozeninové kolečko startuje zase nanovo a hodí se mít v šuplíku připravené nějaké to přání. Tyhle dvě jsem vyrobila s pomocí lednového kitu Zimní akvarel.

Použila jsem kartičky a pak především výseky větviček a ptáčků. Razítko "hodně štěstí" jsem si pak půjčila z této sady razítek. Tyhle jednoduché razítka mám prostě nejraději a používám je často. Ozvláštněním obou přání je pak šňůrka, která perfektně ladí se žlutými prvky.


Přiznám se, že jsem šnůrky a provázky nikdy moc nepoužívala, ale v poslední době po nich sahám mnohem častěji. Provázek jsem použila například i na úvodní stránce letošního alba, kterou jste mohli vidět u zadání lednové Challenge, pro změnu ale tento. Holky ale mají na eshopu opravdu slušný výběr. No...myslím, že letošek bude u mě hodně provázkový. A co vy, máte něco, co jste zrovna moc nepoužívali, ale nakonec jste tomu přišli na chuť??

No a to je ode mě dnes vše :-) Moc se těším, co všechno tento rok vyrobíme/vyrobíte

Míša

5 komentářů:

Pin It button on image hover