pátek 4. srpna 2023

Irské dobrodružství NA CESTĚ / IVKA

Ahojte všetci. Neskutočné, polovicu prázdnin máme za sebou. Verím, že si ich užívate naplno a pomaly zbierate zážitky a spomienky, ktoré si zväčníte vo svojich albumoch. Ja vás dneska zoberiem opäť na cestu, poďte sa pozrieť kam to bude.

Zásoby kolekce NA CESTĚ sa mi celkom zmenšujú, ale aj z mála sa dá vytvoriť cestovateľská stránka. Tú som tento krát tvorila pre sestru, ktorá sa vrátila pred pár dňami z dovolenky v Írsku.

Zo zvyškov papiera som si narezala pruhy do ktorých som pomocou písmenkových vyrezavacích šablón vyrezala nápis IRELAND tak aby som písmenko úplne nevysekla.

Dilemu som mala nad počtom a rozmiestnením fotiek, chcela som ich použiť čo najviac, nakoniec som tam natlačila 5 ks a bola som spokojná. Korok (česky korek, pozn. redakce) je znovuobjavený materiál, ktorý je momentálne trendy, tak na stránke nemohol chýbať. Šablóny samozrejme zvládajú aj iné materiály ako je papier - vyskúšajte.

Pridala som ešte pár puffy samolepiek, výsekov a na záver aby som neporušila tradíciu prišli prskance. Hurá, ďalší cestovateľský layout môže ísť do albumu.

Z posledných zvyškov kitu chcem ešte ku stránke spraviť malé albíčko, ale to zase na budúce. Ďakujem za váš čas, užívajte ešte leto a prázdniny.

Paaa na budúce. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

4 komentáře:

  1. Ivi, je to moc povedená stránka a množí se mi tady dotazy - jak vyřezalas do těch pásků ty písmena, aby to dole drželo celé? Píšeš, žes nejela do konce, ale mě se to teda nepovedlo. Do půlky a dostřihnout? No budeš nám to muset prozradit :) Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tiež som chvíľu s tým bojovala ako to tam dať než sa mi to podarilo. Na pruh papiera som dala šablónu s písmenkom, ktoré som umiestnila úplne od kraja, a na dosky bigshotu som to položila akoby hore nohami a kúsok mi z toho pretrcal ako mimo dosiek tak aby mi to neprerezalo. 😀Jednoduché ze jo? Snáď to je aspoň trošku zrozumiteľne

      Vymazat
    2. Aháá, takže úplně na kraj, no to nás nenapadlo. Jo, funguje to! Díky Ivi

      Vymazat
  2. Tak to sa teším že to funguje. Blbe se to opisuje 😊 a vzdy zabudnem nafotit ten postup 🤷‍♀️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover