úterý 22. srpna 2023

Vyšívané vrstevnice NA CESTĚ / DENISA

Ahoj, všichni. Už delší dobu jsme tu neměli něco „echt“ vyšívaného, takžeeee….

Tadaaaa, jedna velká, vyšívaná stránka. Jako předloha pro vrstevnice mi posloužil papír z kolekce Na cestě. A protože by mi bylo líto zničit si papír kvůli dírkování, jednoduše jsem si ho ofotila na obyčejnou A4, přes kterou jsem dírkovala. 


Vyšívané vrstevnice jsou super způsob, jak dodat stránce šmrnc, a také zaplníte prostor, když vám dochází kolekce. Ani není potřeba nějak přehnaně zdobit.

Já jsem použila pár výseků, samolepek, něco jsem si vyřezala pomocí šablon, pár cákanců, text a hotovo. 

Černá samolepící abeceda z kitu není (už jsem neměla dostatek písmen), tak jsem sáhla po dost podobné. Najdete ji tu.



No a aby se nezdálo, že vše bylo zalité sluncem a šlo to jako po másle, tak nešlo. A i když jsem to neměla v plánu, ukážu vám proč.


Bylo to jako skládat tisíc dílkové, čistě bílé puzzle. Myslela jsem si, že když vyšiju jednu krajní vrstevnici, budu se držet linie. No ale to by se nesměly ostatní všelijak náhodně kroutit. No prostě bylo to na hlavu. 

Dám vám teda užitečný TIP, který ušetří nervy a hlavně čas. Nakreslete si vrstevnice na druhou stranu papíru a pak dírkujte. Takto se určitě neztratíte. Byla by škoda to nevyzkoušet, protože vyšité vrstevnice jsou podle mě opravdu krásné.

Mějte se všichni moc krásně a užívejte si poslední dny prázdnin.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

  1. To je neskutečný, obdivuji všechny tvé vyšívané stránky!!

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak milé, Peti 🤎 Moc to pro mě znamená, děkuji ☺️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover