pondělí 28. srpna 2023

NA CESTĚ a mini album z Irska/ IVKA

Ahoj všetci, tak ako som v mojom poslednom príspevku spomenula tak som rada, že som splnila. K veľkej stránke z Írska som vyrobila aj mini album, ktoré vám dnes ukážem.

Základ albumu tvoria 2 pruhy papiera vysoké 10,5 cm a dlhé 26,5 cm. Každý kus som si naryhovala v týchto rozmeroch:


A podľa jednotlivých rýh poohýbala. V časti širokej 1 cm jednotlivé pruhy k sebe prilepíte čím získate dlhý pás. Album sa bude potom skladať od krajov (zrkadlovo) smerom do vnútra. Podľa opisu sa to môže zdať zložité, ale v reálne je to jednoduché. Tým máme vlastne základ hotový a pripravený na ďalšie tvorenie. 


Na radu prichádza tá príjemnejšia časť a to zaplniť album fotkami a ozdobiť. Ja som opäť používala hlavne zvyšky kolekce Na ceste: samolepky, výseky a aby album ladilo s veľkou stránkou tak som si taktiež pomocou šablón vyrezala "korkové" nápisy. Tu sa naozaj kreativite medze nekladú.




Ja tým že som mala dosť fotiek a chcela som ich použiť tak som ešte popridávala rôzne odklápacie časti

Na záver si pripravíme časť, ktorá nám bude album držať pekne pohromade. Zase nič zložité, z papiera ktorý som chcela použiť som si odrezala dlhý pruh široký cca 3,5 cm. Ten som priložila zatiaľ na nečisto dookola celého albumu. Čím sa mi poohýbali jednotlivé časti pruhu. Samozrejme viete si to zmerať aj pomocou pravítka a jednotlivé ohyby podľa šírky albumu narýhovať, ale mne to bez merania prišlo jednoduchšie. 

Nakoniec som pruh papiera v zadnej časti pomocou obojstrannej pásky zlepila. Prednú časť som dozdobila a už len navliekla na album a bolo hotovo. 





Tak čo poviete, jednoduché nie? Poďte si pozrieť krátke video a už sa stačí len pustiť do lepenia. Z výsledkom sa samozrejme nezabudnite pochváliť.



Užívajte si ešte posledné prázdninové dni a čoskoro zase na videnou 😊

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover