úterý 15. srpna 2023

Stránka do alba z kolekce JE KRÁSNĚ! / ANNIE

Krásný srpnový den. Konečně se ukázalo sluníčko a je pěkně teploučko, k tomu se hodí ryze letní stránka, kterou ti chci dneska ukázat. Použila jsem na ni kolekci Je krásně a taky parádní šablony rámečků od holek z obchůdku. Pojď se mrknout.

Stránka je to velmi minimalistická. Použila jsem vlastně jen dva bílé papíry, dvě kartičky z kolekce, pár výseků, vellum a kousek nitě. Někdy mám prostě potřebu jít stylem clean and simple. Nechávám na stránce vyniknout fotky.

Tentokrát jsem musela zaznamenat, pro mě epický moment. Já mám cůpky!!! Vy co mě znáte, víte, že už roky nosím vlasy tzv. na kluka... přes uši mi vlasy nesmí, čím kratší, tím lepší. S nástupem na mateřskou jsem si řekla, že si zkusím nechat narůst dlouhé vlasy, he. Kdy jindy, než teď, když jsem doma, že jo. A tak čekám a trpím. Ale jsem překvapená, že docela rostou. Uvidíme, jak dlouho to vydržím. Takže tyto „romantišemýýý“ fotky musely rychle do alba.

Na titulku jsem si vybrala velkou kartičku se záplavou květů a vyřízla šablonu od Renke. Moc se mi na kolekci Je krásně líbí její barevná paletka.  Pro romantické letní stránky jako stvořená.

Víc jsem si pohrála s detaily. Bílé čtvrtky jsem sešila na stroji. Pohrála si s rámečky, můžeš najít v obchůdku zde. Rámečky jsou menší, než jsem potřebovala, ale to jsem rychle vyřešila tím, že jsem si jich vyřezala víc a napojila. Ani v reálu nejde poznat.

Fotky jsem podlepila pěnovkou a vellumem, použila mini sešívačkuJournaling jsem zkusila psát inkoustovým perem, které používám k psaní denních záznamů. Trošku jsem se bála, že se mi stránka rozmaže. Jsem totiž levák a většinou si inkoust stihnu máznout, než zaschne. Naštěstí se pěkně vpíjel a žádná nehoda se nestala. Ještě doplnit jednu nálepku a stránka pro mě, o mě je na světě.

No a na konec otázka. Lepíš stránky i o sobě? Nebo převažují ty rodinné a s přáteli? Ptám se, protože u mě je to spíš vzácnost. Každopádně mít stránku jen pro sebe, to není vůbec špatné!

Užij si zbytek prázdnin!

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover