pátek 25. srpna 2023

JE KRÁSNĚ! a mini mimi stránka / ALENA

Ahojte, tak nám prázdniny pomalu končí, všichni se vracíme z dovolených, ty šťastnější z nás čeká nějaká na podzim. My se vrátili v úterý a jela bych znova. V rychlosti blesku jsem pro vás nalepila jeden mini layout do sešitu od Heidi. A protože to není úplně majstrštyk na nějaké ohromení, které tu teď ostatní holky předvádí. Mám tu sestříhané a zrychlené video, jak taková stránka v sešitě vzniká.

Takhle, příprava mi trvala asi 10 minut, lepení cca 25 a stříhání videa skoro hodinu, ale to  jsem mohla dělat z postele. Takźe pro mě v danou chvíli win-win a vás to snad potěší. Vzala jsem si do parády kit Je krásně! a našla ladící  fotku z hromady, která čeká na scrapnutí už nějakou dobu. Taky jsem vytáhla nové šablony oblouků, které se staly mým oblíbeným tvarem. A pak už to šlo ráz naráz.


Opravdu to byla rychlovka, takže není pravda, že scrap musí nutně znamenat spoustu času. Ale je pravda, že k němu potřebuješ spoustu serepetiček. No ještě, že tu máme Papero amo.


Tady už je slíbené video. 


Mějte se krásně a užívejte, léto ještě nekončí.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

3 komentáře:

  1. Což o to, nalepit stránku někdy není věda, ale vymyslet co budeš lepit, jak to budeš lepit, najít veškeré pomůcky a pak všechno uklidit 😱

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je skvělá, samozřejmě 🙂

      Vymazat
    2. To mi povídej. Výběrem fotek a jejich tiskem zaberu spoustu času.
      Ale často vybírám fotku k materiálu. No a bordel mi kolikrát zůstane na stole dlouho, protože zatím si můžu dovolit zavřít dveře. 🤣

      Vymazat

Pin It button on image hover