čtvrtek 21. září 2023

BABÍ LÉTO podle Míši a organizace vyřezávacích šablon / MÍŠA

Čau holky! Dneska tady pro vás mám takovou jednu "rozkvetlou" podzimní rychlovku do alba. Ovšem pořádně si rozcvičte ruce, protože budeme točit kličkou na Big Shotu jako o závod!

Jedna z věcí, která se mi totiž moc líbí na novém bloku Babí léto je, že obsahuje i jednobarevné papíry a to krásně nahrává využití vyřezávacích šablon. Zalovila jsem proto ve svých zásobách, vytáhla pár větviček a lístků a vyřezala jsem si pěknou hromádku roští.

Doprostřed jsem zasadila tu naši malou (aktuálně bezzubou) lásku a bylo. No a jelikož je to fakt taková rychlostránka, tak přihazuju navíc ještě tip na organizaci drobnějších vyřezávacích šablon. Za ty roky jsem zkoušela už ledacos – složky, magnetické desky…ale popravdě mám vždy problém šablony vracet zpět na místo a tak to stejně vždy skončilo u toho, že vše bylo naházené v jedné bedně.  Takže jsem usoudila, že když už to má být někde naházeno, tak ať to má alespoň nějaký řád. Použila jsem proto plastový organizér, do kterého jsem si zatím roztřídila menší šablony.

A funguje to skvělě! Proto mám v plánu přikoupit ještě další s většími chlívečky a budu doufat, že tohle řešení se ukáže být dlouhodobě jako nejlepší. A schválně kdo najde v mém organizéru vetřelce?? 


No a pokud by vás ještě zajímalo na čem vyřezávám, tak na tomto starém Big Shotu, který jsem koupila asi někdy v roce 2014. 

Pamatuju si to jako dnes, trochu jsem podcenila váhu celé krabice a k autu jsem ji sotva dovalila. Strojek vypadá dnes už všelijak, ale stále slouží skvěle. A ačkoliv vlastním i plotr, bude Big Shot to vždy nenahraditelný pomocník. Občas se teda ale přistihnu, jak poslintávám po těhle mini roztomilouších, ale budu se držet. Budu! :-D Ale pokud vy ještě doma žádný strojek nemáte, tak doporučuju všemi deseti. Jakýkoliv. Je to skvělá "hračka" s jejíž pomocí vykouzlíte ledacos. No a to je ode mě dnes vše, budu se těšit zase příště. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

1 komentář:

Pin It button on image hover