úterý 5. září 2023

Podzimně laděné 3D přání z kitu BABÍ LÉTO / MÍŠA

Čau holky! Dlouho předlouho jsme tady myslím neměli žádné přáníčko. Tak jsem se rozhodla, že to dneska napravím a mám pro vás opět jedno 3D přání, ale jako obvykle jej strčíte do klasické obálky. No a jakožto velký milovník podzimu jsem samozřejmě musela střihnout do nového bloku Babí léto, který krásně pasuje jak jinak než ke kitu Babí léto.


Přáníčko, které si dnes uděláme se v angličtině tuším jmenuje Z-fold, protože vám udělá při pohledu ze shora tvar písmene Z.  Obdarovaný si ho může někde postavit a vystavit a takové já mám nejraději.

K jeho výrobě nepotřebujete nic extra, pouze tvrdý bílý papír, nůžky nebo řezačku a na přáníčka je praktické mít taky rýhovací podložku.

Celé přáníčko se skládá ze dvou částí. Nejdříve si uděláte základ v následujících rozměrech. Poté jej polepíte papíry dle vlastního výběru.

Druhá část přáníčka je pak menší než základ a má následující rozměry. Opět polepíte a slepíte obě části dohromady.

Zdobeníčko zdobení už je na vás! Já použila papírové výseky z kitu Babí léto a taky vyřezávací šablony listů. Na oválný výsek jsem natiskla razítko a přáníčko bylo hotovo. 



Tak kdo už takové někdy dělal? Nebo teprve zkusíte?? Těším se, že se pochlubíte v naší FB skupině Rodina Papero amo nebo na IG s #paperoamo. Přeji vám krásné zářijové dny plné sluníčka a tvoření a budu se těšit zase příště! Míša



POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:
Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.



4 komentáře:

  1. Míšo, jak jsi řekla... Ten podzim je tvůj 😍🤎

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denčo díky. Akorát teda na podzim to venku furt nevypadá, takže těžko být nalděn :-D

      Vymazat

Pin It button on image hover