pátek 8. září 2023

BABÍ LÉTO a stránka do alba ZÁŘÍ / ADÉLA

Září pro mnohé z nás znamená začátek školního roku, změny, nové začátky, prostě „zpátky do lavic“. Letos máme doma dalšího školáka a já jsem si řekla, že si udělám takovou vzpomínkovou stránku s fotkami z předchozích let.

A zjistila jsem jednu zajímavou věc. V rámci změn, ranního chaosu a nestíhání jsem pořádně zvládla vyfotit jen Ellu v první třídě… a pak už to šlo trochu z kopce. V druhé třídě čekáme před školou, ve třetí máme selfíčko s bráchou u školky, v dalších letech třeba jen odpolední zmrzlina s kamarády.


Takže trochu připomenutí pro vásfakt si ty důležité mezníky foťte! Nemusí to být stylizovaná fotka s úsměvy, v šatičkách a aktovkou na zádech, ale po pár letech si tyto dny budete chtít připomenout a podívat se, jak z těch malých kuřátek vyrostli puberťáci.


Měla jsem tedy 6 fotek, což je na jednu stránku celkem dost, tak je dost zaplněná, ale je to pro mě takový archiv a má v rodinném albu své místo

Jednotlivé fotky jsem podlepila, aby měly okolo sebe jemný rámeček a narovnala je do tvaru duhy, která je na podkladovém papíru.


Naznačila jsem si jejich umístění a odlamovacím nožem udělala zářezy, aby se mohly zasunout a nenarušily úplně oblouky.


Na nějaké extra zdobenínebyl prostor, takže mám u fotek jen štítky s rokem, pár lístečků a větviček z posledního kitu.


Horní části fotek jsou podlepené pěnovou páskou, aby byly mírně nadzvednuté a vytvářely okolo sebe jemný stín.


Jak jste na tom vy? Děláte taky někdy takové trochu „srovnávací“ stránky?

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover