úterý 19. září 2023

Podzimní atmosféra a BABÍ LÉTO / IVKA

Ahojte!

Tak čo, kto už má jesennú náladu? Ja sa priznám, že zatiaľ ma to aj vďaka teplotám vonku obchádza a pri 30 stupňoch sa to asi len tak nezmení. Ale kolekcia BABÍ LÉTO si už pýtala aby som z nej niečo vytvorila.

Takže dnešná stránka, ktorá pribudne do albumu bude jesenná. Použila som fotku z minulého roka, kde sme už v tomto období mali prvú "hubačku" (pozn. redakce: podle fotek sbírali houby, ale přemýšlela jsem dlouho, jestli to není nějaká sprosťárna :D) za sebouZáklad skoro ako vždy tvorí biela podkladová stránka. Na ktorú som si pomocou šablón so vzorovaných papierov vyrezala arkádové oblúky rôznych veľkostí. Do každého oblúku som umiestnila kovové pruchodky (v mojich zásobách som dokonca našla aj vhodné odtiene 😊) cez ktoré som navliekla šnúrku.

Základ by sme mali, fotku som nakoniec vytlačila čierno-bielu, myslím že ladí viac ako farebná. Väčšina výsekov a samolepiek, ktorými som zdobila sú z kolekcie BABÍ LÉTO, ale pár ich je aj z kolekcie AHOJ PODZIME, ktorá sa mi farebne hodila a nijak to stránke neuškodilo.


Pri finalizovaní stránky som zistila, že mi chýbajú enamelky, ktoré by sa mi k tomu páčili a hodili. Je pravda, že vo väčšine prípadoch v jesenných kolekciách prevláda oranžová farba, ale nakoniec po dlhšom hľadaní sa mi niečo málo podarilo nájsť.

A sme na konci, stránka másvoje miesto v albume. Ako sa vám páči? Ja sateším navôňu lesa a hríbov, ktoré verím že budú. Užívajte jesenné dni naplno a nezabudnite dokumentovať.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover