čtvrtek 7. září 2023

Jak na... lepidlo GLOSSY ACCENTS / DENISA

Ahoj, dnes jsem si pro vás připravila článek na téma LEPIDLO. A ne jen tak ledajaké lepidlo. V hlavní roli se dnes totiž představí…

GLOSSY ACCENTS!

Ano… Není žádná novinka, že Glossy se dá použít i jinak, než jako prosté „lepidlo“, ale abych byla upřímná, já osobně jsem jeho potenciálu vůbec nevyužívala. A tak jsem se rozhodla otestovat ho na vlastní pěst

Ale nejprve trocha teorie. Glossy Accents se dá koupit ve dvou velikostech. 18 ml a 56 ml. K lepidlům se také dají dokoupit nanášecí aplikátory. Opět velký a malý. Slouží proti zasychání lepidla v hrdle lahvičky a také k přesnější aplikaci. 


No a teď už se pojďme podívat, jak se dá Glossy všemožně využít. 

ZPŮSOB č. 1

Asi nejjednodušší způsob použití. Prostě jen vytvoříte kapky, které necháte zaschnout. Nejprve budou mít světle žlutou barvu, po zaschnutí budou čiré. 


ZPŮSOB č.2

Nejprve jsem pomocí šablony a inkoustu vytvořila srdíčka. Na ty jsem potom aplikovala Glossy. Po zaschnutí jsou srdíčka lesklá a lehce vystouplá.



Stejnou věc jsem pak udělala i s narazítkovaným nápisem. Glossy je jen na horních třech písmenech, proto tak můžeme porovnat, jak vypadá inkoust s médiem a bez něj.


ZPŮSOB č. 3

Nejprve jsem si udělala na papíře kapky a nechala zaschnout. Potom jsem nanášela inkoust. Když inkoust zaschl, trochu jsem kapičky očistila pomocí ubrousku. Inkoust se pod Glossy nedostane a tak vznikly bílé 3D tečky. Prostě takové maskovací médium.


ZPŮSOB č. 4

Na papír jsem opět pomocí Glossy udělala kaňky. Ještě na mokré jsem nasypala třpytky. Opatrně jsem otočila papír, aby zbytek třpytek spadnul a pak jsem nechala volně schnout. Když lepidlo zaschlo, odstranila jsem zbytek třpytek pomocí štětce. Takto jsem vytvořila třpytivé 3D tečky.


Já jsem doma měla pouze tyto „hrubší“ třpytky, které sice drží, no esteticky nic moc. Určitě by byl lepší nějaký jemnější prášek. 

ZPŮSOB č. 5

Tento způsob použití jsem nedávno viděla na Instagramu (@carlyteeminner). 


Glossy si smícháme se třpytkama a tuto „kašičku“ potom naneseme pomocí špachtle nebo štětce na papír. Pro jistotu necháme schnout do druhého dne.



Carly ve svém videu takto upravenou čtvrtku použila jako třpytivé pozadí do shakeru. Já jsem sáhla po vyřezávacích šablonách a vyrobila si krásně barevné, lesklo-třpytivé výřezy


A to je vše. Nevím jak vy, ale já určitě začnu používat Glossy ne jen jako lepidlo. Který způsob se vám líbí nejvíc? Máte ještě nějaké rady/ tipy/ triky navíc? Určitě budu moc ráda, když se o ně podělíte v komentářích. Mějte se moc krásně.


POUŽITÝ MATERIÁL:
Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

  1. No teda to jsem si početla! Glossy Accents teda vůbec nepoužívám, ale s těma třpytkama?! No super, se bude hodit na vánoční...všechno :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ☺️ Člověk má doma takový poklad a vůbec ho nevyužívá 😁

      Vymazat

Pin It button on image hover