pondělí 11. září 2023

Babí stránka z kolekce BABÍ LÉTO / ANNIE

Krásný začátek nového týdne. Venku je ještě pěkně teploučko, babí léto se letos opravdu vydařilo. Díky staronové kolekci BABÍ LÉTO od talentované Lucie Šindelkové, můžeš mít babí léto i ve svém albíčku. A že je to panečku nádhera. Barevná paletka, kterou si zamiluješ.

Já se rozhodla trošku si pohrát a místo babího léta, jsem si střihla stránku ryze babí. Po dlouhé době se nám totiž podařilo vyrazit společně s mamkou a ségrama na koncert, kde vznikla i společná fotka, která prostě musela do alba. Ono se sejít všechny čtyři, je někdy opravdu svátek a vyfotit se.. no tak to už ani nemluvím.


Měla jsem v hlavě stránku, která bude mít fotku nás čtyř v hlavní roli a o každé z nás pak napíšu krátký odstaveček. Fotku jsem vytiskla v černobílé, abych sjednotila barvy. Věděla jsem, že chci použít tentokrát barevný podklad. Měla jsem dva favority, nakonec zvítězila stránka s kruhem. Od toho se pak vlastně odvíjela i celá koncepce stránky.


Hned mi padla do oka velumová čísla od Lora Bailora. V obchůdku jsem je ukořistila ve výprodeji. Perfektně se hodily k označení kruhových okýnek, které schovávají text o každé z nás. K upevnění jsem použila hřebíčky (asi po sto letech). Měla jsem je v různých barvách, ale pomohl mi lak na nehty, uf. Někdy prostě musíš improvizovat.


Bavlnkou jsem je spojila s fotkou, tak aby bylo jasné, ke komu okýnko patří. Tou samou bavlnkou jsem pak ještě dozdobila stránku vyšitými křížky. Ještě doplnit titulku, pár nálepek a razítek. A náš babinec může do alba.



Ze staronové kolekce jsem nadšená. Co ty? Líbí?

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover