čtvrtek 6. srpna 2020

Jak využít PL kartičky v deníčku / VALIKA

TN + ML = láska
Ahojte, dnes prichádzam s inšpiráciou ako použiť kartičky z My life kitov vo vašom TN (cestovnom denníku)

Začnem ML (teda My Life Kitom) Jaro je tady. Ten mi tak sadol. A nielen mne. K tvorbe prvej stránky ma inšpirovala naša Janička B. Použila hneď moje najobľúbenejšie kartičky z kitu. 

Vytvorila som ešte jednu stránku, kde som kruhy rozstrihala.
Potom prišla ďalšia jarná nádhera – kit To jsem já. Práve pri tomto kite som si všimla, že viaceré dizajny sú vo väčšom aj menšom prevedení, čo je super a hneď som to využila na vyskladanie vzoru. 
Začnem sivými kartičkami. Tie sú skvelé.... teda boli ☺

Prechod som trochu zamaskovala dlhou nálepkou.

Opäť krásne kartičky s minimalistickými vzormi. Perfektné. 

Prechod opäť zamaskovaný. 

Moja najobľúbenejšia stránka. Každá mamka je super hrdinka a zaslúži si svoju vlastnú stránku. Tu som už vzory kombinovala odvážnejšie. 

Kit som samozrejme použila aj na zdobenie svojho HP (happy planner) a článok si môžeš prečítať TU ak by si si chcela osviežiť pamäť . Ako vždy som si vytlačila viac foto a vysekala viac papierikov, a tak vznikla táto stránka

Lúčim sa s inšpiráciou mojej úvodnej strany v TN-ku venovanom tvorbe z PA materiálov. Neviem ako vy, ale úvodné strany sú moje najobľúbenejšie. Páči sa mi, že je len jedna a nikdy na ňu nepoužívam foto. A ten papier je z obal z čokolády.

Teším sa, že sa nám Slniečko na chvíľku ukázalo. Bodaj by s nami zostalo čo najdlhšie. Prajem krásne letné dni plné zážitkov, aby bolo čo scrapovať ♥ 
Valika

2 komentáře:

  1. Vali já chci vidět všechny tvé TNka!!! ❤️ Takže v září si je dej do kufru prosím 😘😅

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover