úterý 23. ledna 2024

Papero show KOUZELNÉ VÁNOCE

Máme pro vás jednu novinku a doufáme, že se vám bude líbit. Bude to PAPERO SHOW! Rádi bysme viděli více z vašich papírových projektů, které vyrábíte z našich Papero amo kolekcí. Pro naši další inspiraci je to prostě nejlepší, vidět, jak s materiály pracujete a na co všechno je použijete. A inspirujeme se tím také navzájem mezi sebou. Protože co si budeme... není vždycky tolik času na tvoření kolik potřebujeme a nápad někdy nepřichází snadno. Ale kreativní nadšení nám naštěstí zůstává

Takže jsme se rozhodly tímto novým konceptem nahradit dosavadní měsíční challengeNechceme vás už omezovat zadáním, co určitý typ projektu musí obsahovat, podmínka účasti v PAPERO SHOW bude jediná - převaha materiálu Papero amo z aktuální kolekce. A může to být opravdu cokoliv. Stránky do alba, minialbum, cestovní deník, stránka v diáři, přáníčko, bullet journal, dárková krabička, různé dárkové drobnosti... cokoliv papírového.

A nechceme mezi sebou ani soutěžit a hlasovat "kdo to má nejhezčí". Protože všichni, kteří se tvořením bavíme, víme, že o tom to fakt není. Ale ať tě přece jen odměníme za to, že se s námi příspěvkem podělíš o fotku tvojí tvorby, připravíme vždy pro všechny účastníky pozornost v podobě slevového kódu na nákup materiálu na eshopu.

Takže začínámePoděl se s námi o tvé výtvory z kolekce KOUZELNÉ VÁNOCE

Vyfoť jakýkoliv svůj vlastní papírový projekt z kolekce KOUZELNÉ VÁNOCE. Může to být přání, mini album, stránka do alba, diářová stránka... cokoliv! Projekt musí být vytvořen pro tuto Papero show (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).

Svůj příspěvek pošli do půlnoci 18.2.2024 na email atelier@paperoamo.cz  s předmětem Papero show. Fotografii prosím pojmenuj ve tvaru KVĚTA.H  (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení). Jako "díky za účast" ti tentokrát pošleme kód na slevu 10% na nákup jakéhokoliv zboží zn. Papero amo.

Těšíme se na všechny zaslané projekty, které pochopitelně zveřejníme tady na blogu, ať se můžeme navzájem inspirovat. Ty najdeš inspiraci od našeho design teamu tady nebo na Instagramu PA.

6 komentářů:

  1. Krásný motivační nápad. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme rádi, že se líbí a budeme se těšit!

      Vymazat
    2. Dobrý den, kdy bude prosím uveřejnění + zaslaná sleva? Děkuji

      Vymazat
  2. Me by zajimaly hotove projekty 🙏🏼

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, kdy se můžeme těšit na uveřejnění???

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, kdy bude zveřejnění a poslaná sleva prosím? :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover