čtvrtek 2. července 2015

Challenge 7/2015

ZPÍVEJ MI...
Anička

V létě a o prázdninách více než v jiných měsících žiju hudbou. Všude je spousta festivalů, hraje se na kytaru u táborových ohňů, taneční rytmy se ozývají každý pátek dole ve vesnici a v autě si pouštím oblíbené pecky snad ještě víc nahlas (samozřejmě musíte mít frajersky stažené okýnko, když je pařák, aby vlasy vlály).

A tak...vyrobte si stránku s nadpisem tvořený textem písně, která vám momentálně nedává spát. Která vás zvedne ze židle. Na kterou si prostě musíte zatančit kdykoliv ji uslyšíte v rádiu. Nebo tu, která vás nutí se zamyslet nebo zavzpomínat.

ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání, nebo jiný papírový projekt:
  • Téma:  Zpívej mi
  • Podmínka: Text písně jako nadpis stránky (může být i jako další text, ale důležité je mít ji v nadpisu)
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 7. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 7. a vítěze vyhlásíme 30. 7. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ


Tak a teď se vám přiznám. Tvorba mé vzorové stránky probíhala až dnes, mezi půlnocí a jednou hodinou ráno - nějak jsem ve víru kitů a novinek zapomněla :) Ale moc mě to bavilo, a KONEČNĚ se mi na stránku podařilo dostat text, který mám v hlavě už dlouho. Je to začátek písně Magdalena od skupiny Jelen - a jestli to ještě neznáte, tak si to určitě poslechněte :) Na stránce jsem použila papíry z únorového CREATIVE kitu a po chvilce hledání jsem objevila dokonce velllumový obrázek jelena, na což jsem obzvlášť hrdá.

2 komentáře:

  1. Anička krásna stránka, aj nápad sa mi veľmi páči. Super ♥

    OdpovědětVymazat
  2. super napad!! a klobouk dolu nad tvym nocnim tvorenim!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover