čtvrtek 30. července 2015

Challenge 8/2015

IDEÁLNÍ LETNÍ DEN
Lea


Tato challenge je vlastně takové kolektivní dílo. Sedím si tak na chatě a říkám taťkovi: “Musím vymyslet nějaké téma pro challenge (použila jsem slovo soutěž, aby mi rozuměl :-)).” Chvíli ticho a pak taťka říká: “Je léto, tak co třeba letní den?” Mám to ale šikovného taťku :-). Já jsem k tomu ještě doplnila ideální a máme tady téma pro další challenge: Ideální letní den. Ukažete nám, jak nebo kde si jej představujete právě vy? Na lehátku u bazénu s drinkem v ruce nebo výlet na vaše oblíbené místo? Vyfoťte zátiší, které vystihuje váš ideální letní den. Pokud si představujete, že takový den strávíte na opuštěném ostrově, tak si klidně stáhnětě nějakou fotku z internetu. Můžete vyfotit lednici nebo mrazák, pokud je to vaše představa ideálně stráveného letního dne :) 

A teď přichází druhá část vzájemné spolupráce. Psala jsem Aničce, že potřebuju poradit s podmínkou. Nastínila jsem téma, moji představu a přišla mi odpověď: “Aha, takže žádný lidi.” A přesně to je naše podmínka. Na projektu nesmí být žádní lidé nebo zvířata.


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání, nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: Ideální letní den
  • Podmínka: Na projektu nesmí být žádní lidé nebo zvířata
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 8. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 29. 8. a vítěze vyhlásíme 31. 8. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ

Ukázkový projekt jsem už vytvořila sama, ale inspirovala jsem se na Pinterestu. Jak jsem psala na začítku, je to kolektivní dílo. Léto je mé neoblíbenější roční období, ale rozhodně jej netrávím na koupáku nebo opalovačkou. Ideální letní den si představuju na chatě, kde sedím ve stínu, pofukuje větřík, čtu si knihu a průběžně se občerstvuju :-).


A na závěr přestava mého taťky: “Já bych idelní letní den strávil ve vinném sklípku.”
 I to je jedna z možností :-).

5 komentářů:

  1. krásné téma: letní den bez lidí...to mám ráda...a první, co mne napadne, je fotka mého syna:opuštěná židle v moři (při západu slunce)

    OdpovědětVymazat
  2. Než jsem si přečetla dovětek, tak jsem si říkala, AHA mám vyhráno. Můj ideální letní den je na chatě na terase v den, kdy je chladněji, zachumlaní v houpačce s kocourem, mužem a notebookem, kde hrajeme už 10 let každé léto Heroes of Might and Magic III, je to taková naše tradice. Jinak je to někde v horách vyškrabující se na vrchol:-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover