neděle 19. července 2015

PROJECT LIFE day

Irena

Prázdniny jsou v plném proudu a s nimi spousta zážitků a to se potom Project Life dělá jedna radost. První prázdninová megaakce byla v Karlových Varech – filmový festival a to je příležitost k získání spousty fotografií :) S Markétou  Burešovou jsme vyrazily do víru zážitků a kupodivu na každém rohu byl fotící automat. No nevyfoťte se .) Využila jsem tyto fotografie a připravila jsem si stránku do PL.


Vybrala jsme si podkladovou čtvrtku tak, aby ladila k fotografiím, které jsou ve zlaté a černé barvě. Využila jsem výřezy z plotru, které jsem dostala jako dárek k minialbu od Markéty. Placku s vtipným nápisem jsem získala v bagetérii a náhodou skvěle barevně ladila :) No a pak už jen šicí stroj, černé nitě a hurá na to.


Spojené fotky jsem rozstříhala a všechny jsem podlepila černou čtvrtkou, aby byl výraznější kontrast. Rozložila jsem vše na podkladovou čtvrtku a přilepila jsem fotky tak, abych mohla rovnoměrně stránku prošít.


Na šicím stroji jsem prošila stránku ala plastová kapsa PL tak, aby to opravdu vypadalo jako zařazeno v kapsách. Prošila jsem vše 2x, aby byly „čáry“ více vidět.



Stránku jsem doplnila výřezy z plotru a zlatými enamelovými tečkami. Stránka je to jednoduchá, prošití je hezkým geometrickým prvkem a podle této stránky budu ladit protistranu v albu. Tvoření je radost! 

4 komentáře:

  1. Krásná stránka :) A chtěného Bartošku jste nakonec neulovili? Jaká škoda..

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, parádní!!! jen si tak přemýšlím, jestli jste měli do každého photo bootu i jiné oblečení, páč vám to děsně sluší a ladí!!

    OdpovědětVymazat
  3. Irisko, stránka je barevně vyladěná do posledního detailu (placka je naprosto dokonalá) a ozdobné prošití vypadá fantasticky !! Asi už si konečně budu muset kvůli scrapbooku taky koupit šicí stroj :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji ženy, stroj je skvělý módní doplněk :-))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover