sobota 25. července 2015

PROJECT LIFE day

JEDNODENNÍ INSTAGRAMOVÉ ALBUM K VÝROČÍ
Jana

Jak už Anička ve svém někdejším příspěvku zmínila, krásně jsme se s děvčaty ve facebookové skupině namotivovaly k výrobě instagramového alba. Já už tehdy měla album doma, fotky rozpracované, jen ten čas, kdy bych mohla potají album „slepit“, se nějak nedostával. Až na libereckém srazu se zadařilo a já během jednoho dne dala dílo dohromady.

Stejně jako v pohádce se to v albu točí kolem magického čísla 3 tři roky výročí svatby, tři části, tři podoby lásky, tři veledůležité materiály: vellum, kartičky Studio Gold a báječná chipboardová písmenka. 


Původně jsem chtěla použít naše společné fotky, ale při prohlídce našeho archivu jsem jich nenašla tolik, abych byla schopná zaplnit album. Nezbývalo než vymyslet jinou koncepci. Album jsem proto „rozdělila“ do tří částí – 1. Miluji tě, ačkoliv…, 2. Miluji tě, ale…, 3. Miluji tě, protože…  Nejvíc jsem se vyřádila v první části. To jsou takové ty každodenní drobnosti, které vás vytáčejí doběla, ale bez kterých by ten váš partner prostě nebyl on. U druhé části jsem tajně doufala, že si mé postřehy vezme k srdci … a opravdu, už čtrnáct dní na našem radiátoru nenacházím ponožky. Jen to asi bude spíš tím, že je teplo a chodíme bosky. A poslední část je takovou klasikou.

Nejvíc jsem si vyhrála s vellum a ušila dvě kapsy. První jsem vyplnila fotkami a naembosovala zlatým nápisem. 


Druhou jsem vyrobila z potištěného vellum (zbyteček z únorového creative kitu) a vsunula kartičku (tu mám zase z minulého PL kitu).


Abych vás tu nezahltila spoustou fotek a popisků, dala jsem dohromady krátké video s naší oblíbenou písničkou „All I want is you“ z filmu Juno (doporučuji). 



Už jste si zkusili nějaké instagramové album vyrobit? Určitě se do toho dejte, je to báječný dárek a se čtvercovými fotkami se krásně pracuje. Celé je to takové příjemně roztomilé. 

10 komentářů:

  1. Dievcata robite chutky! ;) Je to krasne Janka Chcela by som taky album raz v zivote dostat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, Vali ... no ja se podezrivam, ze bych si ho radsi vyrobila, preci jen me to bavi vic :))))

      Vymazat
    2. :D tak tebe to ide fakt paradne , tak to je aj celkom prirodzene :-) inak konecne som videla aj video. naozaj super inspiracia ;)

      Vymazat
  2. Jani, to je dokonalé. Sladěné do posledního puntíku! Manžel musel mít určitě radost :o)
    A video je příjemný bonus :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Jito, měl! omlouvam se za kvalitu videa, ale jsem rada, ze aspon v takoveto podobe je, pac to tedy bylo neco na moji technickou vyspelost a trpelivost :)))

      Vymazat
  3. Albíčko jsem viděla naživo - je naprosto boží!!! A Janča si s vellumem opravdu vyhrála :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé to je krása! My s přítelem na ty "love" věci moc nejsme, tak pro něj jsem dělala několikadílné insta album z fotkami z našich cest (já to mám v jednom 30') a mám na vrubu insta alb už poměrně hodně, nejvíce se mi povedlo svatební pro kamarádku, to jsem vymazlila skoro během půl roku a mrzí mě, že mám jen pár fotek v mobilu. Takovéhle videjko by bylo skvělé mít. Momentálně mám rozdělané insta album s naším kočičákem a pro švagrovou jedno psí, ale v létě nebývám vůbec doma, tak se to jaksi opožďuje. Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji!!! opravdu se vyplatí všechno fotit, taky jsem kolikrát něco předala, aniž bych si to vyfotila a pak to mrzí ... "love" věci mě pobavily :)) taky jsem si vždycky říkala, že na to moc nejsem, ale v té angličtině se tyhle věci přeci jen snáze dělají :))) a těším se na kočičí a psí album!!!

      Vymazat
  5. Nádherné. Verča S.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover