pondělí 1. listopadu 2021

Co nás čeká v listopadu, aneb papírové novinky

Podzimní sezóna u nás v Papero amo bývá tradične bohatá na nové materiály - čeká nás totiž spousta vánočního tvoření a na to je třeba se náležitě připravit. Dnes představíme tři nejzásadnější novinky, které se tento měsíc na eshopu objeví. A ty se na ně můžeš začít těšit. 

VÁNOČNÍ KIT - A PŘIŠLA ZIMA

Tak tenhle univerzální balíček je plný designových kartiček a papírových výseků a najdeš v něm i dva aršíky samolepek. Všechno se to točí kolem adventu, Vánoc a zimy a je určený hlavně k výrobě stránek do tvého fotoalba. Použít ho můžeš ale samozřejmě i na přáníčka, balení dárků nebo na zdobení diářů. 

Výroba vzpomínkového fotoalba nikdy nebyla jednodušší. Všechno spolu krásně ladí a potřebuješ už pak jen nůžky a lepící pásku. Kit už je na eshopu, tak se skoč podívat na všechny detaily. 


KALENDÁŘ 2022

Nejočekávanější novinka této sezóny je opět náš DIY KALENDÁŘ na dotvoření na rok 2022. Tenhle krasavec má totiž každoročně úspěch ve všech rodinách a babičky už si na něj určitě udělaly rezervaci. Tento rok jsme ho nechali natisknout na luxusní černý papír a opět ho ocení ti, kteří chtějí mít originální dárek rychle hotový. Náš kalendář má totiž v jednotlivých listech vyseknuté díry na fotky, které tak stačí jen vlepit. Náš design už se pak postará o všechnu další parádu. Hotovo raz dva a ta radost - k nezaplacení. A kdy že bude? Už brzo! Čekej naskladnění v prvních dnech listopadu. 



CARD KIT - VÁNOČNÍ DÍLNA

Božský balíček na výrobu vánočních přání. Ta chceme mít totiž každý rok originální, ale taky rychle vyrobená, že ano. A co je lepší, než zbrusu nový, krásně sladěný balíček vánočních kartiček, výseků, samolepek a provázků s rolničkami? Připrav se na to, že tvá dílka budou dělat radost všem, kterým doputují do poštovní schránky. Čekej na eshopu cca v polovině listopadu. 

1 komentář:

  1. Moc se těším na vánoční tvořeníčko s tak krásným materiálkem to půjde jedna radost. Celá rodina se těší na kalendář pod stromečkem. Vloni jsem dělala 4 kusy👍⛄

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover