čtvrtek 18. listopadu 2021

Jak na vyřezaný nápis / IVA

 A přišla zima / listopad 2021

Krásný čtvrtek, holky už vám tady v minulých dnech ukázaly krásnou inspiraci, co slepit z listopadového kitu. Ten už je ryze vánoční a já už jsem se díky němu naladila na tu správnou vánoční vlnu.



Měla jsem po delší době chuť použít velkou fotku a chtěla jsem si vytvořit něco jako úvodní stránku vánočního období. Proto jsem použila fotku rozsvíceného stromečku, kterou jsem si vytiskla ve formátu A4.

Aby to ale nebylo jen o velké fotce, tak jsem si bílý papír rozdělila na pomyslnou půlku. Na pravé straně zůstala fotka a tu pravou jsem si upravila. Na počítači jsem si napsala první větu vánoční písničky Purpura a trochu si s ním pohrála. Bohužel jsem se ale zasekla, jak ten dokument uložit, abych si to mohla poslat do plotru a vyřezat tam. Takže mi nezbývalo nic jiného, než vytisknout a vyřezat skalpelem :-D Naštěstí to šlo celkem dobře a rychle.


Do volných míst jsem nalepila ozdoby a nějaké textové samolepky, které jsem zvýraznila podlepením pěnovkou, která jim dodala vystouplý efekt.


Do dolní části stránky jsem nalepila dárky, které jsem si vystřihla z kartiček. Opět jsou některé na pěnovce. Ve finále jsme si ještě vzala na pomoc zlatý sprej a nastříkala pár cákanců.

Taky už se těšíte na advent? Já moc a už si chystám minulé vánoční album. Nezapomeňte.

Tvoření zdar.

Iva

4 komentáře:

  1. Gabriela Podskočová18. listopadu 2021 v 11:46

    Wau, tak to je luxusné ��

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jestli jsi Ty písmenka Ivi vyřezávala skalpelem, tak klobouk dolů ... vypadají vyřezané jako z plotru ... super práce, krásná stránka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No původně jsem to chtěla prohnat přes plotr, ale nevěděla jsem v jakým formátu to ukládat, nechtělo se mít to správně zobrazit. Tak jsem se na to vypadla, vytiskla a vyřezala skalpelem 😂

      Vymazat

Pin It button on image hover