úterý 9. listopadu 2021

První kapsová stránka z kitu / PETRA

 Kit A přišla zima / listopad 2021

Po krátké říjnové pauze vás opět zdravím! Dneska mám pro vás inspiraci z nového krásného kitu z dílny LuckyŠindelkové „A přišla zima“.


Minulý týden jste mohli na blogu zkouknout super článek od Janči B. o tvoření vánočních December daily alb. A co si budem, na mě ta vánoční atmosféra dýchla naplno. Proto jsem i já zalovila ve starších fotkách a vybrala týden z loňského roku, ve kterém začal advent a proběhl Mikuláš.

PL stránka je z klasické kapsy typu A, čili čtyři velké a čtyři malé kartičky. Celou stránku jsem ladila do takové té šedobéžové barvy, přidala jsem jeden červený akcent v podobě bordó kartičky.

Výseky domečků jsem původně chtěla nechat až na již zmíněné December daily album – tedy prosincové album, kam každý den zaznamenáte něco a tudíž se výseky s čísly náramně hodí. Neodolala jsem a dva z domečků jsem použila už teď.


Na této velké kartičce byl původně nad řádky nápis Milý Ježíšku… Ten se mi ale nehodil, kartička se mi ovšem hodila velmi, takže jsem nápis přelepila bílým papírem a přidala nápis jiný.

Ty samolepkové nápisy mám ráda, tento červený je z aršíku samolepek ze sady České Vánoce. A velká fotka přes celou kapsu nesmí chybět.

Již zmíněná červená kartička, aby stránka nebyla moc jednotvárná.

Na velkou kartičku s větvičkami jsem za pomoci Big Shotu vytvořila z bílého papíru sněhovou peřinu. Šlo by to samozřejmě i nůžkami, jen by tam nebyl ten dírkovaný okraj, který teda na fotce téměř není vidět, ale fakt tam je…Ty velké stromečky jsou dle mého názoru nejkrásnější výseky z celého kitu, takže jsem alespoň tento jeden musela na stránku přidat.

Opět textová samolepka, tentokrát z kitu Zima je tady. A domeček s číslem 5, když byl ten Mikuláš…

Pod fotku jsem schovala ještě jednu další, s obrázkem ze školky. Obrázek Mikuláše ale visel ve školce na žluté zdi, tak se tato fotka úplně nehodila na stránku, ale chtěla jsem ji tam mít, takže se našlo řešení…

To je pro dnešek všechno, mějte krásný den!

1 komentář:

  1. Peti, moc povedená stránka, domečky vypadají úžasně na Plku. A ten sníh je boží 😍👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover