úterý 2. listopadu 2021

TEAMBUILDING Papero amo 2021

Minulý rok nám to nevyšlo, ale tenhle... tenhle už jsme si nechtěly nechat vzít! Tradiční setkání všech holek z týmu Papero amo v Uherském Hradišti, tentokrát v počtu 12 ks (na fotce nám chybí Lucka, která dorazila až na večerní párty). 

zleva: Anička (+Jeníček), Lea, Adéla, Mirka, Leona, Jana B., Annie, Pavlína, Alena, Petra, Iva
Naše děvčata se k nám sjela z celé republiky a tyhle tři (Adéla, Mirka a Jani B.) si udělaly výlet vlakem z Prahy až k nám. Kdyby to někdy chtěl někdo zkusit, máme luxusní (kde luxus spočívá pouze v tom, že je to přímý spoj a na záchodcích je tapeta s obrázkem ručníků. Viděl to taky někdo?!) SLOVÁCKÝ EXPRES. No a nejlepší na tom je, že vystoupíte na peroně a Papero amo je hnedle vedle nádražní budovy. To má taky další výhody - můžete se během dne orientovat v čase podle toho, který vlak zrovna jede kolem. 


Náš společný den jsme začaly srazem v naší kanceláři / skladu. Pavlína připravila holkám krásné dárkové tašky na uvítání s našimi krajovými specialitami. No a nechyběla ani koštovačka na víno, která se nám pak ve večních hodinách hodila na burčák! Vyrazily jsme na společný oběd, ze kterého ale nemáme žádné foto? No, asi byl velký hlad a nikdo to nestihnul. A pak už se jelo... na VELEHRAD!


Sranda začala už na parkovišti. Nevím, co na tom holky tak se smíchem pozorují, ale asi jsem je bavila nějakou neznalostí anatomie kočárku. 


Hezky dlouhá procházka kolem rybníků - tu jsme navrhly hlavně proto, aby to nevypadalo, že nás na celém Velehradě zajímá jen naše oblíbená cukrárna Titique (ehm, hlavně ty větrníky!). A tak jsme se tím krásným podzimním dnem procházely po hrázi a našly tenhle fotogenický altán, který vypadá jako by byl na Bali a samozřejmě v něm udělaly spoustu fotek. 


Výlet je to krásný, bazilika je krásná, ale nejkrásnější na něm byla naše děvčata.
 Tady konkrétně nohy od Annie. Wow.


A tohle mi přijde obzlášť signifikantní. Jediný muž naší výpravy - Tomáš od Aleny. Už za ta léta pochopil, že album se nevyrobí bez hromady fotek. Tak šup tam jedno selfie.


Po prohlídce areálu už přišel zlatý hřeb - ty nejlepší zákusky na okrese a vynikající nápoje k tomu. A nic nám nechybělo. Teda kromě mě, protož jsem musela s malým Jeníčkem zůstat v altánu a odbavit zase jeho gurmánské touhy. Naštěští na mě ten větrník počkal. 


Takto. Nebudu prozrazovat, kdo měl kolik zákusků. 
Protože ANO, někteří jich měli víc než jeden.


Ale toto byl styl. Ještě že tu holku máme. 


BFF z Prahy. Adéla a Jana. A jejich věneček / větrník. Nepotřebuješ víc. 


A ještě vám uděláme chutě. Tohle není placená reklama. 


A po cukrárně šup zpátky do Papera. Alena odevzdala Apolenku muži a šla se bavit s holkama. 


A to už dorazila i naše Lucka s Matteem. I na tvoření došlo. 


Napřed teda na tvoření a pak dokonce i na kompletaci našich milníkových kartiček. Ty se totiž balí do hedvábného papíru (a tohle japonské balení umí pouze Pavlína, aby bylo jasno). No ale pak tak ještě váže stužka, dává se to do krabičky a zalepuje proužkem s grafikou. A vznikla nám taková malá manufaktura!


Lucka přivezla vynikající makronky a zmírnila tak alespoň trochu smutek z toho, že tihle mini krasavci nepřijeli z Hradce s naší Janou Sadloňovou. Chyběla nám, a taky nám chyběla Valika a Silvie. Příště!


Největším scraperem večera se ale stal Matteo. Takové originální leporelo by mu mohl závidět nejeden výtvarník. Že by byl po mamince? 


No a tady už jsou všichni v pilné práci v našem papírovém království. 


Hele i s řezačkou ten kluk umí! To se nedá vždycky o všech říct :D


A tady právě došlo na ten burčák a dárkové koštovačky. Příště si je rozhodně vemte s sebou. 


A tady ještě jedno společné foto, zase bez Lucky. Ale fotografové se prý stejně neradi fotí, 
Děkujeme za krásnou návštěvu holky a těšíme se na Teambulding v roce 2022!

3 komentáře:

  1. Krásny report! Příště přijedu včas at zas neprosvihnu nějaký ty vetrniky 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Takové krásné setkání, ženy. To muselo být prima :) :) :) Nechci být tedy nějak zvědavá, ale asi mi tak krásná zpráva utekla? Anička má Jeníčka?😘👏 Dodatečně moc moc gratuluji 😘💐

    OdpovědětVymazat
  3. Jej Alenka má baby ❤️ To je krásne povídání, ako keby sme tam boli 😊 a Velehrad si píšem do zoznamu 😀 veterníky milujem, len nechapem ako sa dá tvoriť a sustredit sa na robotu v tom najnádhernejšom papierovom kráľovstve v celej republike 👌

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover