pondělí 15. listopadu 2021

Přáníčková inspirace z kitu / MICHAELA

 Kit A přišla zima / listopad 2021

Ahoj holky! Vánoce se kvapem blíží a je nejvyšší čas na výrobu vánočních přání pro naši rodinu a přátele. Já jsem na to použila KIT A přišla zima, který je hitem tohoto měsíce nejen pro své nádherné zemité barvy.


Použila jsem přáníčkový základ v bílé barvě a začala tím, že jsem ho projela big shotem s vyřezávací šablonou kruhy. Big shot neschovávejte, ještě ho budeme potřebovat! V nabídce je nádherná vánoční šablona Věnec z větví. Já jsem jí dala tentokrát celkem zabrat a na každé přání ji vyrazila dvakrát, jednou s bílým papírem a podruhé s vellumem. Nalepila jsem je na sebe na hranu vyřezaného kolečka. Celé jsem to podlepila kartičkami z kitu a dodekorovala výseky.


Nápis jsem si vytvořila z vánočního razítka, na e-shopu je jich spousta, stačí si vybrat. Já bych jich mohla mít doma milion, protože razítkování je prostě super! Kdo s razítkováním začíná, nezapomeňte si kromě razítek pořídit i razítkovací barvy a akrylový bloček. Já používám ten s mřížkou právě kvůli nápisům, abych je měla pěkně rovně, jak se sluší a patří.



Ke každému přání jsem si vyzdobila i obálku, ať nám to k sobě pěkně jde.







Na zadní stranu jsem použila opět vánoční razítko a na přední si dopsala linky a nalepila nálepky.

Nezapomeňte každé přání trošku navonět nějakou vánoční vůní, nebo do obálky vložte kousek skořice, úspěch voňavého přání je zaručen!


Mějte se moc hezky a užijte si tvoření.

Michaela

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover