středa 3. listopadu 2021

Host na blogu / MICHAELA

Ahoj holky! Máme tady nový měsíc a s ním nový a krásný KIT A přišla zima. Já bych se ale ještě aspoň chvíli zastavila v podzimních radovánkách. Ukážu vám, jak na stránku plnou listí!


Letos je začátek listopadu dost větrný, a tak jsme využili jeho začátek k pouštění draka. Samozřejmě se to neobešlo bez fotek a videa. Abychom si mohli video kdykoliv prohlédnout, vytvořila jsem QR kód s odkazem na youtube, který jsem si i se vzkazem vytiskla na malou kartičku. O tom, jak si vytvořit QR kód, nebo jak tisknout na kartičky už na blogu článek je, tak se stačí mrknout.


Já vlastní kartičky tisknu například tak, že si jako první ve Wordu zvolím velikost stránky podle rozměru kartičky a vytisknu text na klasickou A4 (nezapomeň dát v možnostech tisku ,,zachovat velikost"). Kartičku pak přilepím washi páskou přes text a projedu tiskárnou ještě jednou.

Takhle natisknutou kartičku jsem chtěla chytře schovat, ale zároveň ji nechat rychle a dobře přístupnou. Proto jsem ji spojila s dvěma fotkami mini svorkou tak, aby vše šlo pěkně vysunout do strany. A řekla bych, že není na škodu si tam dát fotek i víc.

Z KITU jsem využila skoro všechny jednobarevné kartičky do mého Big shotu s vyřezávacími šablonami Dubový lístek a Jasanový lístek. Listy jsem lepila jen na jednom konci, abych je mohla různě poohýbat a dodala jim trochu plasticity.

A teď pro mě důležitá věc, kam a jak nacpat nějakého toho draka. První jsem přemýšlela, že bych je jen nakreslila, ale pak jsem objevila v papírových výsecích praporky. Řekla bych, že jsou naprosto ideální k jeho vytvoření! Prostě jsem slepila dva k sobě, dokreslila jim ocásky a je to!



Ale abych se přiznala, k celkovému vzhledu stránky mě dohnala tato nádherná a minimalistická kartička PODZIM (mé srdce jásá nad tak krásnou jednoduchostí)…

Vše už jen zakončit nějakým tím pěkným textem.

Příště už to bude opravdu zimní a moc se na to těším!

Tak zatím pa,

Michaela

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover