pátek 27. ledna 2023

Rámečkový layout ZIMNÍ AKVAREL / DENISA

Ahoj, dnes mám pro vás jednoduchou stránku plnou rámečků.

Nejprve jsem si vyrobila rámečky. Použila jsem kartonovou lepenku, jednu tenčí a jednu hrubší. Lepenka se dá koupit a nebo jak radila Adélka, můžete použít zadní strany skicáků. Hotové rámečky jsem pak obalovala kartičkami z kitu, takže když velké kartičky mají 15x10 cm, největší rámeček měří 8x10 cm, aby „zbyly“ centimetry na obalení.

Než jsem rámečky začala lepit, udělala jsem na stránku pár cákanců, vyznačila si místa pro vyšívání a pro text. Slabě jsem tužkou obkreslila vnitřek rámečku, napsala text, vyšila vločku, čáry vygumovala a nalepila rámečky. K vyšívání jsem použila šablonu od Lory Bailory.


Pak už stačilo jen doplnit výseky a samolepky.

Neptejte se mě, proč jsem umístila fotky mimo rámečky, protože sama nevím 😊. Prostě jsem to tak nějak cítila, ale vy klidně vyzkoušejte fotky zarámovat. A klidně si vyrobte i větší rámečky, které obalíte do svého oblíbeného papíru, fantazii se meze nekladou. Mějte se moc krásně. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

3 komentáře:

  1. To je pěkná inspirace, jak si načančat stránku. Použití kartiček z lednového kitu na obalení rámečků se mi moc líbí. Ono jich je taková hromada a přiznávám, že se mi hodně kupí v šupliku, nevím co s nima?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám kartiček dost nahromaděných. Ale hodí se skvěle nejen do alba, ale třeba taky na výrobu přání, protože všechny k sobě krásně ladí a já je občas používám prostě jako záložky do knížek 😁

      Vymazat
  2. Ahoj, Irenko, tak to mám radost, že se ti nápad líbí 🥰 Na přebytky ideální. Určitě vyzkoušej a budu moc ráda, když se pochlubíš s výsledkem 🖤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover