pondělí 31. srpna 2015

Challenge 9/2015

PRÁZDNINOVÁ VZPOMÍNKA
Olga

O tématu nové challenge jsem dlouho nepřemýšlela, protože se přímo nabízelo navázat na předcházející výzvu. Jistě máte spoustu zážitků z dovolené, ve vzpomínkách se určitě budete vracet k příjemně prožitým letním dnům na zajímavých místech, možná  jste  potkali zajímavé lidi či poznali nové přátele.

Zbývá vybrat podmínku: i tady jsem měla hned jasno, protože  posledních čtrnáct dnů jsem byla přímo posedlá úsilím vytvořit si sbírku…visaček. Napomohla tomu prohlídka jednoho obchodu, protože mají dokonale designově vypracované doplňky i balení. Bylo to pro mne velké překvapení, protože se jednalo o českého tradičního výrobce, kterého jsem trochu podcenila. Mnoho let jsem od něj nic nenakoupila a tak jsem to teď ráda napravila :) Visačky se dají skvěle využít na různých projektech,  zkuste zrecyklovat ty, které sloužily jinému, než scrapbookovému účelu.


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání, nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: Prázdninová vzpomínka
  • Podmínka: Recyklace visačky
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 25. 9. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 26. 9. a vítěze vyhlásíme 29. 9. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ


Přeji vám krásné vzpomínání při tvoření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover