sobota 22. srpna 2015

Organizace pracovny

ORGANIZACE, TO JE MOJE
Irena

Umím si své věci hezky zorganizovat a všechno pěkně uklidit, ale to bych pak už nemohla nic dělat, jen se na ten pořádek koukat :) Mám období, kdy jsem organizovaná velmi a všechno hned najdu pak mám to období, kdy žiju s mým horším já a to nemůžu najít skoro nic. Teď jsem někde v polovině mezi mými extrémy, takže už asi 3x jsem málem vyhodila igelitku, která vypadá jako vyhozený koš, ale chyba lávky, jsou to mé nasbírané artefakty, dokumenty, fotky a důležitosti z karlovarského festivalu :) Bylo to tolik zážitků, že jsem se ke zpracování všeho ještě nedostala. 

Dnes bych se s vámi podělila o různé krásné pracovny, které jsem potkala na internetu. Mít více místa, určitě bych do toho šla a nechala si udělat pracovnu na míru – pracovnu svých snů. Nechala bych se inspirovat třeba tady…


Určitě bych dala přednost spoustě šuplíků a polic, abych měla kam své poklady umístit.



Mám raději útulné menší pracovny, než velké prostory.


Některé pracovny jsou ale útulné až moc :) 
Tady bych začala pracovat a po půl hodině bych už nenašla vůbec nic :)


Pokud jste si ve velmi syslivé náladě nakoupili knoflíky na dva další životy, můžete si je hezky zorganizovat :)


U následující fotky jsem si říkala, jestli je to závislost, největší vzorkovna razítek na světě, nebo pokoj manželky rentiéra :) Nevím, jestli bych dokázala najít razítko, které hned teď potřebuji.


Tohle mi přijde jako dobrý nápad, jen nevím, kde bych vzala magnetickou tapetu. Ale tak dvě tři skříně bych klidně „ověsila“ nějakou tou šablonkou.


Každý pracovní koutek, který si vytvoříte, je úžasný pro tu danou chvíli. Pokud pořád dokupujete nezbytnosti (a že neznám žádnou scrapženu, která by nic nedokupovala – to je přece ta největší naše radost kromě tvoření) tak se za čas stejně stane, že to zase není kam dát. A je tady i můj stálý problém, že tak jednou za čtvrt roku řeším reorganizaci a zhuštění prostoru, který mám.  Třeba se na mě štěstí usměje a dočkám se velké pracovny, kde se mi přehledně všechno vejde a i vám všem držím palec, abyste se dočkali! Pokud se chcete inspirovat, nabízím k prohlédnutí svou pinterestovou nástěnku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover