pondělí 17. srpna 2015

MIXED MEDIA produkty

ACCORDION ART JOURNAL
Denisa

Venku bylo posledních pár týdnů jako v pekle a každý hledal trochu vody, kde by se aspoň na chvíli smočil a učinil tak neskonalé blaho svému vyprahlému tělu. Ale ani na duši není radno v těchto vedrech zapomínat. Ve vodě ji máchat nebudeme, ale co takhle ji potěšit vodovkami, a to ne ledajakými, ale úžasnými Ecoliny, z jejichž všelijakých odstínů nám půjde hlava kolem :).


Nejprve si je trošku představíme. Jsou to vlastně již naředěné tušové atramenty. Většina odstínů je krásně průzračná. Pár (jako třeba bílá, zlatá) jsou spíše neprůhledné, syté. Jsou na bázi vody, dají se míchat s gessem a médii, ředit, sprejovat, kapat, prskat, no prostě  dá se s nimi slušně řádit. Skvrny na rukou vydrží tak dvoje ruční mytí nádobí, pak se ztratí. S textilem je to už horší :). Při rychlém sušení horkovzdušnou pistolí, barvy trošku ztratí na intenzitě. Takže líp je moc nespěchat.

Já jich tentokráte využila v mém harmonikovém art journalu.


Chtěla jsem zkusit něco nového, jiný formát a rozsah a musím říci, že mě to bavilo a u jednoho určitě nezůstanu. Velikost toho mého ve složeném stavu je asi 35 x 14cm. 



Stačilo slepit pár zbytků tvrdého papíru širší papírovou páskou z obou stran, přetřít bílým gessem a mohlo se divočit. No a takhle to dopadlo, žádné vysoké umění v tom nehledejte :). Prostě jen tak pro radost, taková volnotvorba aneb nevaž se, odvaž se :)




Snad jsem Vás trošinku navnadila a brzy se v naší Pinterestové galerii objeví Vaše úžasné nápady! Budeme se těšit.

2 komentáře:

Pin It button on image hover