neděle 9. srpna 2015

PROJECT LIFE day

PERFEKTNÍ DEN
Lea

Dnes bude PL day o tom, jak mi kartičky Perfektní den zachránily 17. týden :-). Původně jsem měla připravený jiný článek, ale vlastní blbostí jsem si na chvíli odpravila notebook a fotky jsem si bohužel nezazálohovala. Tak je notebook v servisu a já doufám, že se vše podaří zachránit. Jedu tedy na starém, který se přehřívá i v zimě natožtak v těchto vedrech :-).

Když jsem si připravovala fotky ze 17. týdne na tisk, tak jsem si omylem smazala celou složku s tímto týdnem. No někdy se zadaří… Zůstalo mi cca 7 fotek, které jsem si stihla nakopírovat jen z rychlého náhledu. A textu jsem v tomto týdnu taky zrovna moc neměla, tak jsem netušila, čím tyto absence zachráním...

Protože fotky byly dost barevné, tak jsem původně chtěla použít kartičky z core kitu Becky Higgins Midnight. Ale bylo to pořád takové nijaké…, tak jsem vytáhla sadu Perfektní den a kartičku  duben ze sady Měsíce. Hned byl celý týden podstatně lepší :-). A opět jsem psala ručně! Začíná se mi to zamlouvat čím dál víc :-).

















2 komentáře:

  1. No báječné, Leuš!! Já jsem do této sady zatím nedospěla ... Tak trochu se jí bojím ... Ale věřím, že na ní taky dojde. Nádherná dvoustrana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Moni! Já jsem ji použila už podruhé :-) Jak se mi teď hodila, když jsem měla málo fotek :-)

      Vymazat

Pin It button on image hover